Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Osvoji dvije ulaznice za Weekender festival u Byblosu

MojFaks | Nagradne igre, 27.07.2011.Osvoji dvije ulaznice za Weekender festival u Byblosu

Prvi Byblos Weekender Festival označit će sredinu sezone te u priču Byblosa uključiti i porečku najseksi plažu - Paradiso Beach. Tamo će se odvijati službeni popodnevni prepartiji, s kojih pravi tulumaši mogu izostati jedino s liječničkom ispričnicom.

U petak 29. srpnja u regiju se vraća Arminov warm-up DJ i bivši Deadmau5-ov studio partner Glenn Morrison, dok će prvi put u Istri nastupiti nove zvijezde ibiških superklubova, Sunnery James & Ryan Marciano, ili kako ih je krstio Axwell - Surinamska house mafija!

Još će razuzdanije biti u subotu, kad se na mjesto zločina vraća divlji DJ Chuckie, koji je još jedan predstavnik takozvanog "Air Dutch Teama" i glavni protagonist lanjskog epskog razvrata, s kojeg se sa DJ pulta lansirao na ruke oduševljene publike.

Ukratko, ako još niste posjetili party destinaciju ovog ljeta, krajnje je vrijeme da to učinite zadnji vikend srpnja.MojFaks poklanja 2x2 ulaznice za Weekender festival u Byblosu, a sve što trebaš učiniti za njihovo osvajanje je odgovoriti na jedno jako jednostavno pitanje.

Nagradna igra


1. Navedi najmanje tri skladbe Glenna Morrisona?

Svoje odgovore šaljite nam najkasnije do petka u 10 sati na mail info@mojfaks.com, sa naznakom "Byblos" , uz točan odgovor pošaljite nam svoje ime, prezime i broj mobitela.

Imena dobitnika objavljujemo u petak u 11 sati.

Dobitnici su: Mishelle Lioč & Vanessa Muller


ulaznicabyblosnagradna igrafestivalKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se