Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Poklanjamo Drinkopoly - novu zvijezdu tuluma

MojFaks | Nagradne igre, 14.07.2010.Poklanjamo Drinkopoly - novu zvijezdu tuluma

Više se ne morate brinuti kojim putem će krenuti Vaš tulum/druženje i hoće li Vašim gostima biti dovoljno zabave ili ne. Od sada je tu Drinkopoly, igra koja će začiniti svaki tulum na kojem se igra!

Drinkopoly je nova društvena igra na hrvatskom tržištu koja će zapaliti svaki tulum!

Od lipnja 2010. u prodaji možete naći novu društvenu igru "Drinkopoly", a jedini cilj igre je dobro zabaviti igrače. Igru je trenutno moguće kupiti u prodavaonicama na području Grada Zagreba ili naručiti poštom za područje cijele Hrvatske. Svakodnevno raste broj prodavaonica koje prodaju ovu društvenu igru te će se uskoro moći naći i u ostalim gradovima lijepe naše.

Svoj Drinkopoly možete kupiti po super cijeni od 179 kuna!

U nastavku pogledajte popis prodajnih mjesta, a za narudžbu poštom kliknite ovdje.

Avenue Mall Zagreb
Trgovina “Biju”

Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Fly! Bar
Vukovarska 248
10000 Zagreb

Hoću to!
City centar one

Više se ne morate brinuti kojim putem će krenuti Vaš tulum/druženje i hoće li Vašim gostima biti dovoljno zabave ili ne. Od sada je tu Drinkopoly, igra koja će začiniti svaki tulum na kojem se igra! Njegovi zanimljivi zadatci imaju ulogu povezivanja i interakcije između igrača te stvaraju nezaboravan doživljaj kao i šaljive situacije kojih ćete se dugo prisjećati. Igra je namijenjena za 6 igrača, a bilo bi  idealno da je riječ o miješanom društvu kako bi se u potpunosti doživjele sve čari igre. Također, moguće je igrati i u parovima tako da se u tom slučaju broj sudionika dvostruko povećava. Ne želimo Vam otkriti sve čari ove igre, nego požurite do najbližeg prodajnog mjesta i nabavite vlastiti primjerak.

Saznaj više o Drinkopolyju
www.drinkopoly.com.hr
www.facebook.com/drinkopoly

NAGRADNA IGRA!

MojFaks.com vam za najbolji provod ovog ljeta poklanja Drinkopoly. Odgovor na nagradno pitanje zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa) pošaljite na info@mojfaks.com do 21.7., kada ćemo objaviti sretnog dobitnika.

Nagradno pitanje glasi: Koja je cijena društvene igre Drinkopoly?

Sretni dobitnik je: Petar Ivičić.


drinkopolynagradna igraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se