Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nagradne igre

Vodimo vas na Shapeshifterse u Aquarius!

Objavljeno 20.12.2010. u Nagradne igre

Doček Nove godine 2011. u klubu Aquarius biti će sve osim standardnog i običnog, jer vas očekuje najtraženiji elektronski produkcijski dvojac na svijetu- THE SHAPESHIFTERS!

Nagradna igra - s Kontrapunktom u najstrašniju noć u godini!

Objavljeno 21.10.2010. u Nagradne igre

Za sve nostalgičare i vjerne poklonike Kontrapunkta, proslavljenu glazbenu večer nakon dugo vremena organiziramo upravo u nedjelju, baš kako to bijaše u početku...

Moonsplash festival u Aquariusu - osvoji ulaznice!

Objavljeno 26.07.2010. u Nagradne igre

Aquarius ove godine na Jadran dovodi "vruću" robu, trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene. Naši prestižni gosti za 2010. donose nove zvukove u elektronskoj glazbi te diktiraju nove smjerove na klupskoj sceni...

Beat the heat u Aquariusu - osvoji ulaznice!

Objavljeno 26.07.2010. u Nagradne igre

Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan "kraljem miksa", otvoriti će prvi kolovoški festival u Aquariusu - BEAT THE HEAT...

Poklanjamo Drinkopoly - novu zvijezdu tuluma

Objavljeno 14.07.2010. u Nagradne igre

Više se ne morate brinuti kojim putem će krenuti Vaš tulum/druženje i hoće li Vašim gostima biti dovoljno zabave ili ne. Od sada je tu Drinkopoly, igra koja će začiniti svaki tulum na kojem se igra!

NOKIA Papaya Day & Night + nagradna igra!

Objavljeno 09.07.2010. u Nagradne igre

MojFaks i Papaya poklanjaju vam 2x2 ulaznice za NOKIA Papaya Day&Night. Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice.

Beat the Heat u Aquariusu + nagradna igra

Objavljeno 18.06.2010. u Nagradne igre

Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan "kraljem miksa", otvoriti će prvi kolovoški festival u Aquariusu - Beat the Heat.

Invazia open air party + nagradna igra

Objavljeno 08.06.2010. u Nagradne igre

Atraktivni prostor "Stare Zagrepčanke – Klaonice" nakon duže pauze oživjet će zahvaljujući partyju u organizaciji Invazije. Headlineri elektronskog glazbenog programa koji će zapaliti publiku su poznati Space DJZ, (Velika Britanija) te Andrea Leme (Italija).

Repo men - vodimo vas u kino!

Objavljeno 08.06.2010. u Nagradne igre

Sigurno ste već umorni od učenja za ispite, proslava položenih ili tješenja litrama alkohola zbog pada istih. Kako god bilo, mi vam poklanjamo 5x2 ulaznice za film Repo men u CineStaru, gdje se možete zavaliti u velike fotelje i pustiti mozak na pašu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se