Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Fešta za kraj nastave: Studenti proslavili pjesmom i recitalima

MojFaks | Nakon predavanja, 07.06.2016.Fešta za kraj nastave: Studenti proslavili pjesmom i recitalima

Ima li boljeg načina da se obilježi kraj nastave još jedne akademske godine?

U povodu kraja nastave u ovoj akademskoj godini, u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru jučer se održala Glazbeno-recitatorska večer na kojoj su studenti Sveučilišta u Zadru pokazali dio onoga što, samostalno ili uz vodstvo i pomoć profesora, stvarali i na čemu su marljivo radili tijekom cijele akademske godine u sklopu i izvan redovite nastave, piše Zadarski.


foto:unizd.hr


U glazbenom dijelu večeri sudjelovali su studenti gotovo svih 25 sveučilišnih odjela, okupljeni Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru, zbor Odjela za talijanistiku Lasciate ogni speranza voi ch`entrate, klapa Študija, vokalni a cappella sastav A.K.A. Crescendo, a predstavila se i Monika Kalj, pjevačica i studentica Odjela za psihologiju.


...Zadarski sveučilištarci obradili hit pjesmu 'Tango': Dečak oduševljen...


Scensko-recitatorski program pripremili su studenti i profesori Odjela za francuske i iberoromanske studije, Odjela za germanistiku, Odjela za klasičnu filologiju i Odjela za talijanistiku.


Foto: Luka Gerlanc/CROPIX via Zadarski.hr


Neki od njih već su postigli zapažene uspjehe na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima: Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru osvojio je srebrnu medalju na Međunarodnom natjecanju pjevačkih zborova u folklornoj glazbi Adria Cantat, održanom u Šibeniku 28. svibnja 2016., a članovi A.K.A. Crescenda finalisti su Supertalenta.
Više fotografija možete pogledati ovdje.


L.B./izvor: Zadarski

foto: Facebook@AKA Cresendo


Sveučilište u Zadrukraj nastaveGlazbeno-recitatorska večerA.K.A. CrescendoMonika KaljKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se