Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Marker kao stvoren za studente: Napravi skriptu dok čitaš knjigu – bez zapisivanja i tipkanja

MojFaks | Nakon predavanja, 03.01.2018.Marker kao stvoren za studente: Napravi skriptu dok čitaš knjigu – bez zapisivanja i tipkanja

Dobrodošli u budućnost!

Najčešća procedura za izradu skripte je sljedeća: posudi ili kupi knjigu, pročitaj knjigu, dok čitaš označi najvažnije dijelove, zapiši najvažnije dijelove rukom na papir ili ih natipkaj i spremi dokument na računalu. Zamisli da možeš preskočiti ovaj najnaporniji korak pisaja ili tipkanja nakon ili tijekom čitanja!

...Krvopije budžeta: Stvari na koje ćete potrošiti najviše novca tijekom studija, a niste o njima niti razmišljali...


Scanmarker dolazi upomoć! Radi se o tehnološki naprednom "markeru" koji vam omogućava da napravite zabilješku ili skriptu bez zapisivanja. Dovoljno je preko teksta prelaziti ovim markerom, kao bilo kojim drugim kojim inače podcrtavate, a ovaj će uređaj prepoznati tekst, OCR-irati ga i automatski prikazati na vašem mobitelu ili računalu.

...Napisati ju sam ili učiti iz 'ostavštine' prošle generacije? Studenti otkrili kako izgleda idealna skripta...


No to nije sve! Scanmarker prepoznaje 50+ jezika tako da ćete ga moći koristiti i prilikom čitanja strane literature koju će vam i prevesti ukoliko podržava jezike koje koristite.Korisnicima se nudi i opcija slušanja teksta koji čitaju što je odlično za pamćenje literature ili pak učenje nekog stranog jezika.

...Fotokopiraona iz pakla: Studentica šokirana računom za kopiranje skripti - naplatili razne apsurdne 'dodatke'...


Provjerili smo cijenu ovog futurističkog markera (skenera) i iako nije zanemariva (99 dolara), nije ni pretjerana ako se prisjetimo truda, rada i vremena koje smo trošili na izradu skripti i bilješki.

L.B./foto: scanmarker.com


označavanjemarkerScanmarkerbilješkeskripteKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se