Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zadarski studenti napravili vlastiti Eurocream: Pokrenuli emisiju zanimljivog naziva

MojFaks | Nakon predavanja, 23.02.2017.Zadarski studenti napravili vlastiti Eurocream: Pokrenuli emisiju zanimljivog naziva

Zadarski studenti diplomskih studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, pokazali su svoju kreativnost pokrenuvši vlastitu internetsku emisiju naziva 'Eurocream'.

Emisija je nastala zbog inicijative studentica sa smjera Novinarstvo i odnosi s javnošću, Ive Matić i Ane Šterlov te Frane Bilića koji pohađa Poduzetništvo u kulturi i turizmu, piše 057.info. Premda se ovdje radi o studentima, oni su u već prvoj emisiji razgovarali s našom pjevačicom Ninom Kraljić koja im je potpuno otvorila dušu.

...Na valovima Save: Studenti u domu pokrenuli radio...


"U epizodama donosimo novu dimenziju grada Zadra, ukazujemo na nove mogućnosti, poštujemo različitosti i tražimo inspirativne ljude koji posjećuju ili žive u Zadru. Prije svega tu smo da opustimo i zabavimo gledatelje, ali i da uz nas dobiju nove informacije. Potičemo interakciju s mladima koji mogu aktivno sudjelovati u stvaranju emisije slanjem prijedloga i ideja", rekli su zadarski studenti za portal 057info.Eurocream Zadar će jednom tjedno objavljivati epizode, a u nedjelju je objavljena prva. Osim što je povodom Valentinova u Eurocreamu Nina Kraljić ispričala što ju inspirira na hrvatskoj glazbenoj sceni, studenti su svoje sugrađane ispitivali i što za njih znači riječ etno.

Oni koji žele nekada poslušati Eurocream mogu to učiniti na linku.

Ivana Petrić
izvor: 057.info
foto: Facebook@Eurocream Zadar


Eurocreamemisijazadarski studentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se