Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pokrenuli peticiju: Studenti nezadovoljni jer je menza 'otkantala' njihov omiljeni jogurt

MojFaks | Nakon predavanja, 05.02.2019.Pokrenuli peticiju: Studenti nezadovoljni jer je menza 'otkantala' njihov omiljeni jogurt

Svatko tko je barem jednom probao Euforiju, osjetio je laganu euforiju okusa na nepcu i jeziku. Da, govorimo o popularnom voćnom jogurtu koji se donedavno nalazio u zagrebačkim menzama te ga studenti obožavaju, međutim, nažalost ovog deserta više nema u menzama.

"Jogo nije Euforija" poručili su zagrebački studenti u peticiji koju su pokrenuli zbog vraćanja popularne Euforije u menzu. Peticija naziva "Vraćanje 'Euforije' u zagrebačke menze" pokrenuli su sami studenti jer su nezadovoljni izbacivanjem Euforije s menija i ubacivanjem Jogo jogurta, malo drukčijeg voćnog deserta.

Izvor: vindija.hr

"Uklanjanjem 'Euforije' iz menze nanesena je velika duševna bol mnogobrojnim studentima - ima li uopće više smisla studirati? Tko će ići u menzu zbog JOGA?!?! Zato zahtijevamo povratak EUFORIJE! #JogoNijeEuforija", stoji u opisu peticije.

...Kad su rane preduboke da ikad zaboravite: Studenti otkrili koja će ih hrana ZAUVIJEK I UVIJEK podsjećati na menzu...Za sada, studenti su skupili 802 potpisa. Kako piše, cilj im je skupiti tisuću. Držimo im fige u prikupljanju potpisa jer je nastala totalna euforija zbog ovog jogurta. Peticiju možete pronaći ovdje.

autor: MojFaks
foto: vindija.hr/scpu.hr


EuforijajogurtpeticijamenzastudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se