Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Slana zabava na pučini: Ako si ovaj vikend još na moru, imamo odličan prijedlog za tebe!

MojFaks | Nakon predavanja, 13.08.2016.Slana zabava na pučini: Ako si ovaj vikend još na moru, imamo odličan prijedlog za tebe!

Već smo debelo zakoračili u mjesec kolovoz, ispitni rokovi i nova akademska godina sve su bliži, ali još ovaj vikend uživaj u ljetu i nemoj razmišljati o tome!

Uvijek u potrazi za najboljim mjestima za partijanje, ekipa portala Tulumarka.com ovih je dana otkrila novu vrstu zabave!

Na Zrću su naišli na party boat, što je, kako i sam naziv kaže, zabava na brodu! Svi oni koji su spremni probati nešto novo, ovo je savršena prilika.


Nakon kratkog istraživanja, saznali su da takva vrsta zabave nije dostupna samo na Zrću, već i u Zadru, u Crikvenici i u Dubrovniku.Zadar

U Zadru party boat isplovljava iz centra u 15 sati te plovi Zadarskim kanalom se do 21 sat kad se vraća kod gradskog mosta, otkud je i isplovio. Ova vrsta zabave će vas koštati samo 30 eura, a na brodu vas očekuju i masaže, odličan DJ te cocktail majstor koji će se pobrinuti da sve bude još zabavnije!


Zrće

Na Zrću plovidba traje 3 i pol sata, a za to vrijeme se vozi po otvorenom moru, ispijaju se kokteli, ali se može i okupati dok traje kratka stanka na otoku Maunu. Ovdje je cijena ipak nešto niža nego u Zadru te se već za 20 eura može nabaviti karta za ulaz, a sa 33 eura se može kupiti i all inclusive karta.Crikvenica

Ipak, najjfetiniji party boat u Hrvatskoj je u Crikvenici, gdje već za 100 kn (otprilike 15-ak eura) se možete ukrcati na brod te iskusiti noćnu plovidbu. Čekaju vas izvrsni DJ-i, piće dobrodošlice, ali i vatromet na pučini.


Dubrovnik

Ako se kojim slučajem nađeš na nešto južnijoj lokaciji, recimo u Dubrovniku, za 40 eura si možeš ispuniti jedno popodne. Brod isplovljava u 13.30, a vraća se u luku u 17.30 sati. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, a možeš očekivati i izvrsnu uslugu. U slučaju da samo tražiš par sati odmora, možeš se prebaciti na mirnu palubu, gdje se možeš sunčati u chill okruženju.


Ekipa Tulumarke prije nekoliko dana je posjetila jedan boat party, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

boat


Autor: Ana Šoda, Tulumarka.comtulumpartyljetoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se