Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Teško je pronalazila indeks u referadi: Studentica Maria pretvara vaše omote indeksa u cool kreacije

Objavljeno 27.12.2017. u Nakon predavanja

Mali princ i legendarne Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, samo su neki od likova koji se mogu naći na omotima za indekse studentice Marije Đurić. Kako indeks ne bi bio 'obučen' samo u prozirnu košuljicu, Maria omote oslikava motivima po narudžbi i tako pomaže studentima da odmah zamijete svoj indeks u referadi.

Odbili 300 kuna za par minuta posla: Dva studenta pomoći će baki da Božić proslavi s obitelji, a ne u domu na Trešnjevki

Objavljeno 22.12.2017. u Nakon predavanja

Iako se Božić slavi zimi, on je jedan od najtoplijih blagdana. Toplim ga čine obitelj i ljubav koja dolazi od nje i zato nam je uvijek drago kada se svi članovi obitelji okupe oko božićne 'trpeze'. Upravo zato je jedna djevojka htjela da i njena slabo pokretna baka bude s njom za Božić.

Blagdanskim duhom oduševile tisuće ljudi: Dvije zagrebačke studentice podijelile sa sustanarima košaru voća

Objavljeno 22.12.2017. u Nakon predavanja

Blagdane nekome možemo uljepšati i sitnom gestom baš kao što su napravile dvije cimerice iz Zagreba. Djevojke, obje studentice, ostavile su košaru punu vitamina sustanarima iz zgrade i zato 'ubrale' simpatije svojih susjeda.

Dobila 'cipelu', ali nije shrvana: Djevojka savjetuje kako preboljeti odbijenicu sa željenog faksa

Objavljeno 20.12.2017. u Nakon predavanja

Mladi koji ne upadnu na željeni fakultet osjećaju razočarenje, nezadovoljstvo i čini im se da se svijet ruši. No, ne bi trebali ostati u tom očaju i baš o tome priča djevojka koja je 'preboljela' to što nije upala na fakultet koji je jako htjela pohađati.

Riješila završni ispit u bolnici, a onda rodila: 'Nisam željela da trudnoća uspori moje studiranje'

Objavljeno 19.12.2017. u Nakon predavanja

Najodlučnija studentica za koju ste vjerojatno čuli. Završni je ispit riješila nekoliko trenutaka pred porod – u bolničkom krevetu s laptopom i knjigama na krevetu.

Nakon stand up-a Martin pokorio internet: Stripovi ovog studenta računarstva postali pravi hit na Redditu

Objavljeno 14.12.2017. u Nakon predavanja

Kada smo prošli put radili intervju sa studentom Martinom Rosnerom, bavio se stand up komedijom te je nasmijavao ljude koji su dolazili na njegove nastupe. Sada nasmijava puno više ljudi jer su njegovi stripovi 'Hot Paper Comics' postali pravi hit na Redditu te konkurencija drugim popularnim djelima 'devete umjetnosti'.

Top lista iritantnih hitova: Domaći studenti gotovo jednoglasno odabrali NAJGORU božićnu pjesmu

Objavljeno 13.12.2017. u Nakon predavanja

Blagdani su sve bliže, a to nam najbolje nagovješta grad ukrašen lampicama kao i božićne pjesme koje dopiru gotovo iz svakog zvučnika u kafiću ili trgovini. Kako bi pojačali to raspoloženje, mnogi si i kod kuće puste najveće božićne hitove. S druge strane, tu su i oni koji bi si najradije ulili kiselinu u uši čim čuju zvuk zvončića.

Student osmislio aplikaciju za vožnju taxijem: Vrati se kući sigurno čak i kad nemaš novca, a baterija je prazna

Objavljeno 12.12.2017. u Nakon predavanja

Ako se i vama ponekad dogodi da vam se tijekom izlaska isprazni baterija na mobitelu ili da izgubite torbicu s novčanikom, onda znate da je ovo genijalna ideja.

Velika srca studentska: Donosimo pregled božićnih humanitarnih akcija po hrvatskim sveučilišnim gradovima

Objavljeno 12.12.2017. u Nakon predavanja

Blagdansko vrijeme budi posebno ozračje pa smo tada osjećajniji, suosjećajniji i spremni pomoći. Za vrijeme Božića studenti uvijek pokažu svoju 'mekšu' stranu pa su tako po različitim sveučilišnim gradovima organiziraju hvale vrijedne akcije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se