Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Ne budi kampanjac: Cool planeri studentice Marije pomoći će ti organizirati vrijeme za učenje

Objavljeno 13.03.2018. u Nakon predavanja

Koliko ste se puta našli u situaciji da imate hrpu toga za napraviti, a ne znate odakle ste krenuli pa proklinjete sudbinu što se ranije niste bolje organizirali? Ako ste student onda vjerojatno pregršt puta. Budući da je dobra organizacija vremena jedna od stavki uspijeha, dobar planer glavu čuva. To dobro zna i splitska studentica Marija koja sa svojim BuJoplannerima pomaže kolegama da se bolje organiziraju.

Računalo kao sportski teren: Student PMF-a napravio klub za trening gejmera

Objavljeno 12.03.2018. u Nakon predavanja

Igranje videoigara nikada nije bilo popularnije, a u zaradi, gejming industrija prešišala je mnoge unazad par godina pa čak i filmsku industriju. To su prepoznali mnogi te od igranja igara napravili e-sport; taj koncept je sve popularniji i u Hrvatskoj, a relevantnim ga želi učiniti student zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Krađe, dlake, kontrole: Sve katastrofe s kojima se svakodnevno susreću studenti zagrebačkih domova

Objavljeno 08.03.2018. u Nakon predavanja

Život u domu može biti zabavan, ali ponekad studentima zna prisjesti. Riječ je o situacijama na koje studenti nažalost ne mogu utjecati, a sprječava ih u izvršavanju svakodnevnih obaveza kao što je primjerice obavljanje higijene ili učenje.

Iz STUC-a odgovaraju nezadovoljnim studentima: Izbor jela bit će raznolik, a gužve neće biti

Objavljeno 08.03.2018. u Nakon predavanja

Od početka ovog tjedna osječki studenti vikendom više ne mogu jesti u omiljenom restoranu Gaudeamus, koji je stanovnicima oba doma ujedno i najbliži. Uz restoran Campus koji ni inače nije radio vikendom, na raspolaganju im je samo udaljenija opcija - restoran Istarska.

Instalirati odmah: Ova aplikacija platit će vam da ne buljite u svoj mobitel na predavanjima

Objavljeno 08.03.2018. u Nakon predavanja

Ovisnost o pametnim telefonima uzela je maha - nebrojeno mnogo puta sami sebe uhvatiti da buljimo u ekran bez nekog posebnog razloga. Hvatamo se mobitela i onda kada to nije potrebno što postaje sve češći problem kod mladih, posebice studenata.

Vrijediš više ako ideš na faks: Imaju li naši studenti predrasude prema mladima koji ne studiraju?

Objavljeno 07.03.2018. u Nakon predavanja

Posljednjih nekoliko godina kod nas kao da se uvriježilo mišljenje da mladi moraju ići na studij jer su bez diplome bezvrijedni. Zbog toga se velika većina mladih odlučuje na upis fakulteta poslije srednje, bez obzira radi li se o studiju koji im nakon diplome garantira posao ili ne dok neka deficitarna zanimanja muku muče da privuku mlade u školske klupe.

Razlozi da izdržiš do kraja: Najbolje stvari koje su studenti doživjeli na fakultetima u Zagrebu, Osijeku i Zadru

Objavljeno 06.03.2018. u Nakon predavanja

Ne postoji student kojem fakultet i cjelokupno studiranje nije barem jednom prisjelo. No, postoji razlog zašto smo upisali određeni fakultet i zašto smo i dalje ostali na njemu pa uvijek možemo naći ono što valja pohvaliti na našem studiju.

Ne, ne valja ni pohano: Studenti najvećih sveučilišnih gradova savjetuju što POD SVAKU CIJENU izbjegavati u njihovim menzama

Objavljeno 05.03.2018. u Nakon predavanja

Menze su nezaobilazna stanica za većinu studenata koji se nalaze na svom putu visokog obrazovanja. Kao što znamo, u menzama se klopa za manje love što je idealno za studentski džep, a osim što neki ondje imaju omiljenu hranu, postoje obroci koje studenti izbjegavaju u širokom luku.

Ništa Facebook, ništa Instagram: Ova studentica zagrebačkog Prava umjesto društvenih mreža bira svoj faks

Objavljeno 02.03.2018. u Nakon predavanja

Društvene mreže nisu nužno samo smetnja pri učenju i pokušaju da se koncentriramo nego su i brzo i učinkovito sredstvo izmjene informacija među studentima.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se