Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Prosjek ocjena milijunaša je 2.9: Evo zašto je tako nizak i zašto su unatoč lošim ocjenama uspjeli u životu

Objavljeno 16.08.2017. u Nakon predavanja

Prosjek ocjena milijunaša koji diplomiraju u SAD-u je mizernih 2,9. Iako se svi slažemo da to nije neki reprezentativni prosjek, čini se neobičnim da najbogatiji dio populacije ostvari upravo ovaj, ne baš bajan, uspjeh.

Mladost-ludost? Baš i ne! Istraživanje pokazalo da mladi sve manje uživaju u seksu

Objavljeno 14.08.2017. u Nakon predavanja

Istraživanje Sveučilišta New Brunswick pokazalo je da 79% mladića i čak 84% djevojaka ima problema sa seksom.

Taman za isprobati prije jesenskih rokova! Otkriveno da je moguće učiti tijekom spavanja - ali postoji 'kvaka'

Objavljeno 11.08.2017. u Nakon predavanja

Kada vam cimer ili mama sljedeći puta budu prigovarali jer 'previše spavate' i jer vam je drijemanje postalo omiljeni hobi, sada možete reći da to nije problem jer spavajući možete i učiti. Barem tako tvrde u novim znanstvenim istraživanjima.

Dobar džeparac i skupi pokloni: Studentice sve češće dolaze na jedrilice raditi ovaj posao

Objavljeno 10.08.2017. u Nakon predavanja

'Morske krevetne usluge', kako ih je nazvao jedan skiper s Jadrana, vrlo su popularne kod bogataša koji dolaze na naše more. Naime, na brodovima se odvija pravi seks turizam gdje djevojke pružaju seksualne usluge bogatašima, a nerijetko se među njima nađu i studentice.

Upisni komplet za fakultet odsad obuhvaća i pokaz? Kolege iz Sarajeva prisiljeni kupovati godišnju kartu

Objavljeno 10.08.2017. u Nakon predavanja

Među studentima se digla prava buna nakon 'načelnog dogovora' ministra za promet Kantona Sarajevo s predsjednikom Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu. Naime, ovaj dogovor donio je studentima obavezu zbog koje negoduju, a to je obavezna kupnja karti za javni prijevoz prilikom upisa na fakultet.

A što kada nema ispitnih rokova? Studenti nam otkrili što će raditi za vrijeme ljeta

Objavljeno 07.08.2017. u Nakon predavanja

Ljetni rokovi su završili pa sada za mnoge studente slijedi 'plandovanje' i opuštanje, a za neke je ljeto prilika da se dobro pripreme jesenske ispite ili da pronađu sezonski posao. Iako su studenti za vrijeme rokova izgubljeni u skriptama i učenju, kovanje planova o tome kako provesti ljeto kreće još puno prije ispita.

Jeste li već čuli 'Dva luđaka'?: Student Jura napisao je stihove za solo pjesmu Indire Levak

Objavljeno 03.08.2017. u Nakon predavanja

Oni koji prate domaću estradnu scenu znaju da je u grupu Colonia došla nova pjevačica, a da je Indira Levak otplivala u solo vode. Energična pjevačica svoj je samostalni put obilježila pjesmom 'Dva luđaka', čije je stihove uz Antoniju Šolu, napisao i student Jura Miljan.

Posjetili smo Žabac Food Outlet i složili idealnu studentsku košaricu za samo 36 kuna

Objavljeno 03.08.2017. u Nakon predavanja

Svima je poznato da su studenti vrlo 'siromašna' populacija i da su sniženja i popusti u trgovinama idealna prilika za opremanje frižidera kao i vlastitog kutka s higijenskim proizvodima. Upravo je zato zagrebački Žabac Food Outlet idealna trgovina za studente koji su u potrazi za sniženim čokoladicama, pudinzima, sapunima, jogurtima i drugim artiklima.

Vrućina u metropoli: Studenti nam otkrili zašto vole provoditi ljeto u Zagrebu

Objavljeno 01.08.2017. u Nakon predavanja

Kada dođu teške vrućine, a mozak se pretvori u kašu koja samo razmišlja o tome kako će otići na more, metropolu studenti rado ostavljaju iza sebe. Premda se čini da je Zagreb prazan te da ulicama šeću uglavnom turisti, to nije tako jer i mnogi studenti ljeto provode u glavnom gradu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se