Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Neprospavane noći se uvijek isplate: Mija volontira u tri udruge, pomaže drugima i studira pravo

Objavljeno 20.11.2017. u Nakon predavanja

Već osam godina Volonterski centar Zagreb dodjeljuje volonterskog Oskara osobi koja je u godini dana dala značaj doprinos zajednici i pomaganju drugima. Prošle godine je ovog posebnog Oskara ugrabio student psihologije Matej Ilić Buljan zbog volontiranja na Hrabrom telefonu, a ove godine se među nominiranima našla studentica Mija Rakarić.

Dobila alergiju od tunjevine u pilećem paprikašu: Studentica Mia želi promijeniti obroke u hrvatskim menzama

Objavljeno 17.11.2017. u Nakon predavanja

Odlazak na klopu u menzu svakodnevni je dio studentskog života, a studentima iz doma menza je često i jedina 'kuhinja'. Hrana u menzi nekima je ukusna, a drugima jednolična, no to zapravo i nisu najveći problemi kad ste alergični na određene namirnice.

Danju studira pravo, noću zabavlja žene: Student Saša zaplesat će striptiz i na vašem tulumu

Objavljeno 16.11.2017. u Nakon predavanja

Striperi nisu neuobičajena pojava na djevojačkim zabavama, a u susjednoj Srbiji su ovi oskudno odjeveni plesači sve češća pojava. Uglavnom ih angažiraju mladenkine prijateljice, a među ovim 'Magic Mikeovima' je i jedan student prava.

Proslava obrane diplomskog: Trebaš li mentoru dati poklon i pripremiti zakusku za komisiju ili je dovoljno – ništa?

Objavljeno 15.11.2017. u Nakon predavanja

Pisanje završnog rada zadnja je stepenica prije dobivanja diplome i punopravnog statusa akademskog građanina koji vam nakon toga pripada. S obzirom da se radi o važnom i svečanom trenutku u životu svakog studenta, kolege se često pitaju kako obilježiti taj dan i zahvaliti mentoru na pomoći i savjetima.

Vozi se tramvajem i autobusom za 0 kuna: Provjeri imaš li pravo na besplatni pokaz!

Objavljeno 15.11.2017. u Nakon predavanja

Znaš li da neki studenti imaju pravo na besplatan prijevoz ZET-om?

Baš ih briga kako vam je na studiju: Studenti objasnili koje su NAJVEĆE RAZLIKE između profesora na faksu i u srednjoj

Objavljeno 14.11.2017. u Nakon predavanja

Za srednju školu i fakultet može se reći da su 'dva svijeta različita', a premda se i ondje i ovdje uči, razlika je u intenzitetu baš kao i u profesorima. Iako je srednja škola mini-priprema za život te dio odrastanja, a fakultet određuje za koje ćemo područje biti stručnjaci jednog dana, jedna osoba je zajednička i studentima i srednjoškolcima - profesor.

Kobasice, rakija, pečeno pile i sve ikad: Studenti nam otkrili što im mame natrpaju u torbe kad se vraćaju na faks

Objavljeno 13.11.2017. u Nakon predavanja

Osim što su nam koferi puni odjeće kada se vraćamo iz posjeta kući na studij roditelji nam spakiraju i pola švedskog stola. Koliko god smo sretni što su hranu i potrepštine poslali s nama, jednako toliko ih i proklinjemo kada to sve s kolodvora trebamo dovući do stana ili doma. No, bez obzira na sve torbe pune kobasica, ajvara i domaćeg vina, uvijek ih rado nosimo.

Zdrava, eko i totalno drugačija: Čokolada studenata zagrebačkog PBF-a ide u London

Objavljeno 08.11.2017. u Nakon predavanja

U Londonu će 21. i 22. studenoga biti održano međunarodno natjecanje studentskih ekipa u izradi eko-inovativnih prehrambenih proizvoda. Hrvatsku će predstavljati peteročlana ekipa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Postanite njen model: Studentica odustala od studija jezika - fotke s Fejsa pretvara u umjetnost

Objavljeno 07.11.2017. u Nakon predavanja

Dora Klanac upisala je jezike iako je njena ljubav otpočetka bilo crtanje. Bila je nesretna svojim odabirom studija pa je odlučila slijediti svoje snove i posvetiti se crtanju. Dio njenih skica su njoj nepoznati ljudi s društvenih mreža.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se