Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Budući fizioterapeut impresivnih mišića: Brucoš Ian niže medalje na natjecanjima u dizanju utega

Objavljeno 26.07.2017. u Nakon predavanja

Teretana, surovost, mišićavo tijelo i urlici karakteristike su powerliftinga koji iz godine u godinu sve više privlači i intrigira ljude. Riječ je o sportu koji se temelji na tri različite vježbe snage – čučnju (squat), potisku klupe (bench press) te mrtvom dizanju (dead lift). Jedan od mladih prvaka u ovom sportu je i zagrebački brucoš Ian Petrović kojem je dizanje utega strast.

Visoke cijene, prljav prostor i dosadne gazdarice: Studenti u Osijeku vode borbu s pronalaskom stana

Objavljeno 26.07.2017. u Nakon predavanja

Nije novost da studenti u Dalmaciji imaju problema s pronalaskom stana ljeti tijekom turističke sezone, a izgleda da ni osječki studenti nisu pošteđeni borbe pronalaska stana. No, oni ne očajavaju zbog turističke sezone nego zbog previsokih cijene stanova, ali i prljavog i zapuštenog smještaja.

Bolji od badmintona, brži od picigina: PMF-ovac osmislio jedinstveni sport koji možete zaigrati na tjelesnom

Objavljeno 25.07.2017. u Nakon predavanja

Svop je sport koji se od ljetnog semestra ove akademske godine studentima stoji kao izbor sporta za 'odradu' tjelesnog. Radi se o vrlo neobičnom sportu koji se igra s tri loptice, a osmislio ga je zagrebački student Domagoj Oreški.

Uz djecu na specijalistički stručni studij: Mirjana se bori za titulu Najljepše mame Hrvatske

Objavljeno 25.07.2017. u Nakon predavanja

Natjecanje za najljepšu mamu Hrvatske održat će se u Šibeniku 1. i 2. rujna, a 'purgerske' boje na ovom neobičnom natjecanju ljepote brani studentica Mirjana Brezak. Zagrepčanka ima 37 godina, po struci je ekonomistica, radi u banci te je upisala specijalistički stručni studij unutarnje i međunarodne trgovine.

Djevac i nakon faksa: Mladić koji je tek diplomirao otkrio zašto je još uvijek nevin

Objavljeno 21.07.2017. u Nakon predavanja

Seks odavno nije tabu-tema, a osobito onaj prvi korak prema njemu - gubitak nevinost. Premda mislimo da je 'prvi put' rezerviran za više razrede srednje škole ili brucoše, postoje ljudi s diplomom u ruci koji još uvijek nisu iskusili seks.

'Plakala sam, a onda otišla na rakiju': Studenti otkrili kako je izgledao njihov zadnji ispit na faksu

Objavljeno 18.07.2017. u Nakon predavanja

Otkada na fakultetu položimo prvi ispit, pitamo se koliko vremena će još proći do našeg posljednjeg ispita. Premda se to za vrijeme početka studiranja čini jako udaljeno, ne stignemo se ni okrenuti, a već smo do toga stigli...

Izgubljeni u novom gradu? Aplikacija riječkog studenta otkriva najbolja događanja - ma gdje studirali

Objavljeno 17.07.2017. u Nakon predavanja

Studenti koji su došli na studij u drugi grad znaju kako im je prvih nekoliko mjeseci bilo teško snaći se. Vrludanje ulicama može izludjeti čovjeka, a osobito potraga za mjestom u gradu koje će nam se posebno sviđati pa je tom problemu dovitljivo doskočio student Josip Bugarija.

Dosada na faksu odvela ih putem magije: Zagrebački studenti Luka i Domagoj imaju neobične hobije

Objavljeno 17.07.2017. u Nakon predavanja

Ono što nas u slučaju magije i balansiranja predmetima posebno intrigira je doza mističnosti, ali i egzotičnosti koja se uz ove aktivnosti vezuje jer se ne bave baš svi takvim stvarima. Upravo žongliranjem i iluzijom bave se studenti Luka i Domagoj, a kako kažu, s tim su krenuli iz dosade.

Nemojte da vas radovi iznenade: Student napravio kartu koja pokazuje koje su zagrebačke ulice zatvorene

Objavljeno 11.07.2017. u Nakon predavanja

Ljeto u Zagrebu osim sumanutih vrućina donosi i još jednu 'pojavu' od koje se građanima diže kosa na glavi, a to su radovi na prometnicama. Ove godine kao da su baš sve glavne prometne ceste raskopane i tramvaji voze zaobilazno, ali tom problemu je doskočio student Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se