Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

[FOTO] Tako nam Brucifera! Brucošijada FER-a još jednom potvrdila da je kraljica svih brucošijada

Objavljeno 06.11.2017. u Nakon predavanja

Brucošijada je važan inicijacijski obred za svakog studenta, a osim pobožnog pohađanja brucošijade vlastitog fakulteta, svaki iole nabrijani student u svoj kalendar odmah nakon upisa studija unosi i THE brucošijadu – onu koja u legendarni KSET i na FER dovuče sve nove i izgubljene kolege, ali i one iskusnije i starije. Činjenica je da svaki zagrebački student zna da se ovo događanje ne propušta. A tako je s razlogom.

Ono kad živiš s osobom koja priča s monitorom: Studenti otkrili najčudnije navike svojih cimera

Objavljeno 02.11.2017. u Nakon predavanja

'Cimerovanje' je sasvim normalna pojava za vrijeme studentskih dana, a neki se 'grupnog' stanovanja ne rješavaju niti u kasnijim godinama. Živjeti s cimerom može biti lakše i zabavnije nego 'soliranje', ali treba napomenuti da neki cimeri imaju čudne navike kojih se ne odriču ni dok žive s drugom osobom.

Šarenilo umjesto prozirne 'košuljice': Uz Barbarine cool omote odmah ćete prepoznati svoj indeks

Objavljeno 30.10.2017. u Nakon predavanja

U moru indeksa u referadi ponekad je teško pronaći svoj pa studenti nerijetko na prozirnu 'košuljicu' indeksa lijepe sličice kako bi ga lakše prepoznali. Kako bi studenti imali cool i unikatne omote na svojim indeksima pobrinula se studentica Barbara Joksimović s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Anketa otkriva najpopularnije zadarske kvartove među studentima: Hoće li nakon rezultata dodatno poskupjeti?

Objavljeno 27.10.2017. u Nakon predavanja

Visoke cijene najma stanova muče studente u cijeloj Hrvatskoj, a u borbi protiv vrtoglavih svota prednjače studenti iz Zadra. Kao što smo već pisali, odlučili su bojkotirati iznajmljivače koji im nude stanove skuplje od 1200 kuna po osobi. Sada se u borbu uključio i jedan profesor sa Sveučilišta u Zadru i to analizirajući najpopularnije kvartovi među zadarskim studentima.

Svi razlozi koji te mogu dovesti do ruba: Studenti otkrili zbog čega su zamalo odustali od faksa

Objavljeno 26.10.2017. u Nakon predavanja

Razloga za odustajanje od fakulteta može biti cijeli spisak pa se tu može naći kolegij koji godinama već ne možemo položiti (u kompletu s profesorom koji nam zagorčava život), financije koje ne dopuštaju daljnji nastavak studija, privatni problemi, nedostatak motivacije i dr. No, neki razlozi zašto su studenti htjeli odustati od fakulteta su zaista zabrinjavajući.

Studenti ocijenili menze: Ne žele jesti UVIJEK ISTO ni da im tete račun zaokružuju na VIŠI iznos

Objavljeno 25.10.2017. u Nakon predavanja

Porcije hrane u menzama su zadovoljavajuće što se tiče studenta, čak velike, ali ono što kod njih izaziva nezadovoljstvo je izbor jela. Studenti iz Rijeke jasno su dali do znanja što nije dobro s menzama i studentskim restoranima u tom gradu, a neke su stvari zabrinjavajuće, poput zaokruživanja računa na viši iznos.

Smještaj za izbjegavanje: Zadarski studenti objavili crnu listu stanova u kojima je nemoguće živjeti

Objavljeno 23.10.2017. u Nakon predavanja

Borba studenata protiv skupog i lošeg smještaja i dalje je u punom jeku. Zadarski studenti više ne mogu šutjeti i trpjeti previsoke cijene stanova s obzirom na to što se u njima nudi, baš kao i neizdržive stanodavce pa su opet uzeli stvari u svoje ruke.

Proslavi početak svog studentskog života: Detaljan popis brucošijada koje ne smiješ propustiti ove jeseni

Objavljeno 20.10.2017. u Nakon predavanja

Da vam nova studentska godina završi što bolje, treba i početi odlično, a da li ima boljeg početka od posjete brucošijadi i upoznavanja novih kolega.

[FOTO] Dobrodošlica u legendarni studentski dom: Ovako se partijalo na brucošijadi Save u Roku

Objavljeno 19.10.2017. u Nakon predavanja

Ove srijede, 18. listopada, održao se veliki party svih Savljana i onih koji se tako osjećaju. Nema boljeg razloga za slavlje od početka prve/još jedne godine života u najvećem zagrebačkom studentskom domu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se