Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Nemojte da vas radovi iznenade: Student napravio kartu koja pokazuje koje su zagrebačke ulice zatvorene

Objavljeno 11.07.2017. u Nakon predavanja

Ljeto u Zagrebu osim sumanutih vrućina donosi i još jednu 'pojavu' od koje se građanima diže kosa na glavi, a to su radovi na prometnicama. Ove godine kao da su baš sve glavne prometne ceste raskopane i tramvaji voze zaobilazno, ali tom problemu je doskočio student Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.

'Kod njega malo izbaciš dekolte i imaš prolaz': Studentice nam otkrile igraju li na kartu izgleda na ispitu

Objavljeno 10.07.2017. u Nakon predavanja

Gotovo na svakom fakultetu postoji profesor ili profesorica za kojeg se priča da ocjenjuje studentice na temelju njihovog izgleda. 'Malo se našminkaš, nasmiješ i prolaziš', pričaju studenti za takve profesore, a takvom načinu rada ne ide u prilog ni nedavno istraživanje čiji su rezultati pokazali da profesori bolje ocjene daju atraktivnim studenticama.

Selite iz doma? Evo koliko ćete platiti posteljinu ako je izgubite (i kako to izbjeći)

Objavljeno 06.07.2017. u Nakon predavanja

Prilikom useljenja u domsku sobu studenti dobiju određene stvari na korištenje koje ne bi trebali izgubiti. Naravno, ljudima se događa svašta pa ponekad izgube ključ sobe, a prilikom selidbe često se negdje zagubi i posteljina.

Ideš li na college, faculty ili university? Nauči pričati o svom obrazovanju na engleskom

Objavljeno 05.07.2017. u Nakon predavanja

Neobično je kada čujemo da netko ne zna barem jedan strani engleski, a pod ovim 'barem jedan' uglavnom mislimo na engleski. Engleski je prisutan gdje god se okrenemo, a puno je i izraza za koje nemamo hrvatsku riječ pa se poslužimo engleskom. No, znamo li razgovarati o vlastitom obrazovanju na ovom jeziku?

'Ispravi više taj ispit da znam idem li na pivo ili na usmeni': Misli studenata dok čekaju rezultate ispita

Objavljeno 04.07.2017. u Nakon predavanja

Polaganje ispita može biti 'tlaka', ali još veće mučenje krije se u iščekivanju rezultata ispita. 'Kao da ne znaš unaprijed jesi li prošao ili pao' rekli bi neki, ali ponekad nam se uz manjak učenja zalomi sreća pa grickamo nokte u nadi da smo barem imali barem pola boda za prolazak.

'Odgovarali smo kod profe u stanu, imala je prepariranu mačku': Studenti nam otkrili najbizarnije ispitne priče

Objavljeno 03.07.2017. u Nakon predavanja

Ispitni rokovi ponekad djeluju kao teški kameni blokovi jer nam istovremeno pritišću zdrav razum i igraju se našim živcima. U svemu tom ispitnom 'kupusu' uvijek se nađe još jedan faktor koji može biti razlog naše (ne)sreće, a to je profesor.

Blažena među muškarcima: Ovo je jedina studentica koja na zadarskoj plaži spašava kupače

Objavljeno 29.06.2017. u Nakon predavanja

Popularnu seriju 'Spasilačka služba' pamtit ćemo po isklesanim tijelima spasilaca i zgodnim ženama poput Pamele Anderson; sve ono viđeno na ekranu ne razlikuje se puno od stvarnosti, barem kada je riječ o spašavanju, a to zna i studentica Margita Antičević koja je dio zadarskog 'Baywatcha'.

Ne možeš predvidjeti koju ocjenu ćeš dobiti: Studenti otkrili kako je izgledao njihov prvi ispit u životu

Objavljeno 27.06.2017. u Nakon predavanja

Kada dođu rokovi i krenu ispiti pitamo se kada će doći onaj posljednji koji će ujedno označiti i kraj naše 'fakultetske karijere'. Neke od tog finalnog ispita dijeli još godina dana, druge tri godine, a sjećate li se koliko je vremena prošlo od vašeg prvog ispita u životu?

I studenti žele ići na more: Vrste ljetovanja koje ćete iskusiti nakon ispitnih rokova

Objavljeno 26.06.2017. u Nakon predavanja

Dok nam za vrijeme ispitnih rokova znoj kaplje s čela na skriptu i dok slijepljeni sjedimo na stolici jer ju nismo 'ugrijali' nego totalno pregrijali, razmišljamo o tome gdje rashladiti glavu. Iako neki studenti nakon ispita odmah odlaze na sezonsku šljaku, neki će se zaputiti na more isključivo zbog odmora.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se