Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Nema dovoljno perilica, ali dogovoriš kavu za 2 minute: Evo zašto većina studenata ipak bira život u domu

Objavljeno 07.05.2018. u Nakon predavanja

Svaka medalja ima dvije strane pa tako i život u domu, odnosno stanu. Svaki student će izabrati ono što mu bolje odgovara, a razlozi za to su različiti. Neki će se odlučiti za dom jer im je ta opcija jeftinija te im je draže da su neprestano okruženi ljudima dok je drugima glavna opcija stan zbog udobnosti i privatnosti.

Studentica Magda otkriva da modeling i faks idu zajedno, a 'mir u svijetu' i druge predrasude su i dalje prisutne

Objavljeno 04.05.2018. u Nakon predavanja

Hodanje po modnoj pisti i poziranje pred objektivom uobičajen je radni dan u životu manekenke; budući da neki modeli ujedno i studiraju, vrlo je teško zamisliti kako usklađuju svoje poslovne i akademske obaveze. No, može se, a za to je i dokaz studentica Magda Piljušić koja odlično balansira između fakultetskih klupa i svjetla reflektora.

O da, dizajniraju igračke za seks: Što nakon fakulteta mogu raditi studenti seksologije?

Objavljeno 02.05.2018. u Nakon predavanja

'Seksologija je znanost koja proučava probleme seksa i spolnih odnosa, koja se bavi morfološkim, fiziološkim i psihološkim značajkama razmnožavanja vrsta', glasi definicija seksologije u Hrvatskom enciklopedijskom rječniku. No, što sve seksolozi mogu raditi sa svojom diplomom?

Kad te od blama dijeli samo jedan 'send': Studentica skoro poslala seminar s ovim naslovom - FOTO

Objavljeno 27.04.2018. u Nakon predavanja

Rijetko koji student jedva čeka krenuti s pisanjem seminarskog rada jer uglavnom mora napisati jedan po kolegiju, a sezona pisanja uvijek nekako počinje kada i sezona učenja pa se mnogi naježe na sam spomen seminarskog. No, kada ga konačno napišu, studenti bi svakako trebali više puta provjeriti svoj rad jer je moguće da unutra ostane nešto što uopće nije za 'profesorske oči'.

Studenti koji 'ganjaju' prosjek ne žele raditi: Mladić 'spustio' svima koji tvrde da fakultet treba završiti u roku

Objavljeno 26.04.2018. u Nakon predavanja

Nekim studentima cilj je diplomrati u roku, dok drugima to ne predstavlja neki veliki uspjeh. Na tu temu pisao je i jedan mladić koji je kritizirao sve one koji forsiraju 'da fakultet treba završiti u roku', posebice one koji tijekom studija 'ganjaju' odlične ocjene.

'Plakala je u 4 ujutro dok ne bi zaspala': Ovo su najgori scenariji koje ćete proživjeti s cimerima u domu

Objavljeno 24.04.2018. u Nakon predavanja

Studentski život najčešće podrazumijeva i cimerstvo. Dok neki studenti s cimerima stanuju u stanovima, drugi se moraju 'gužvati' u domskoj sobi. Nažalost, od cimera iz doma teže je pobjeći jer je riječ o suživotu u samo nekoliko kvadrata sobe, a 'tortura' može biti puno gora nego u stanu.

Što se fura ovog proljeća? Zagrebački studenti pokazali svoje lepršave modne kombinacije u dvorištu SC-a – FOTO

Objavljeno 23.04.2018. u Nakon predavanja

Proljeće je odavno pokucalo na vrata pa su mjesta na koja svakodnevno svraćaju studenti preplavljena šarenim 'outfitima'.

Manje masnoće, pohanaca i prekuhanog tijesta, a više voća: Zagrebački studenti rekli što misle o popularnoj menzi na Cvjetnom

Objavljeno 19.04.2018. u Nakon predavanja

Kvaliteta studentskih menzi uvijek je aktualna tema jer bolja kvaliteta znači bolju hranu, a samim time i veće zadovoljstvo u studentskim želucima. Domski odbor Cvjetno naselje iz ovih je razloga proveo anketu i dao priliku studentima da izraze svoje mišljenje o 'domskoj' menzi doma te ukažu na propuste koje bi trebalo promijeniti.

Zagrebački studenti osmislili 'Instagram za hranu': Zaboravite dućane, naučite kuhati, naručite namirnice - sve s jednom aplikacijom!

Objavljeno 18.04.2018. u Nakon predavanja

Koliko ste se puta našli u situaciji da niste bili sigurni što biste kuhali, a kada ste se konačno nečega dosjetili, baš tih namirnica niste imali u hladnjaku? Rješenje za takve naizgled beznadne situacije smislio je tim zagrebačkih studenata i nazvao ga FoodIn.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se