Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Niste dobili dom, a stan je preskup? Ove kreativne kuće, privatni domovi i hosteli rado će vas primiti

Objavljeno 12.05.2017. u Nakon predavanja

Kada razmišljamo o studentskom smještaju uglavnom mislimo na dom ili stan, ali postoje i druge opcije. Naime, povoljan i 'kulturan' smještaj studenti u Hrvatskoj mogu potražiti i na drugim mjestima poput hostela koji pružaju idealno mjesto za studentski život.

Danas jedeš kavu, sutra pola menze: 5 prehrambenih navika koje prakticira svaki student

Objavljeno 11.05.2017. u Nakon predavanja

Studenti se po prehrambenim navikama uvelike razlikuju od srednjoškolaca ili od 'odraslih' ljudi. To je zato što su njihovi rasporedi pretrpani pa onda u pauzama od predavanja trče u menzu ne bi li pojeli neki pristojan obrok ili nešto 'na žlicu'.

Upoznajte Tete pričalice: Studentice iz Zadra koje bolesnim mališanima čitaju knjige

Objavljeno 09.05.2017. u Nakon predavanja

Postati Teta ili Barba pričalica je vrlo plemenito s obzirom na to da cijeli 'posao' počiva na čitanju knjiga bolesnoj djeci u bolnici. Upravo to čine i zadarske studentice koje mogu biti na ponos svog grada, ali i fakulteta.

Olakšaj si studiranje: Facebook grupe u koje bi se svaki student trebao učlaniti

Objavljeno 05.05.2017. u Nakon predavanja

'Koliko je bodova potrebno za dobivanje smještaja u domu? Što je sve potrebno priložiti u sklopu natječaja za Državnu stipendiju?' neka su od pitanja studenata koji nisu sigurni gdje bi se o ovim temama trebali informirati.

'Daj dokumente ili ću ti skenirati osobnu': ZET-ovi kontrolori studentima prijete uređajem iz budućnosti

Objavljeno 05.05.2017. u Nakon predavanja

Naš članak o ovlastima kontrolora ZET-a i slijedom istih informacije o tome što smiju, a što ne smiju raditi kada uhvate putnika bez karte izazvao je veliko zanimanje među studentima. Među komentarima na tekst najčešći se spominjao infracrveni uređaj kojim kontrolori prijete mladima kad ih uhvate bez prijevozne karte.

Buđenje u 5:30 i kardio natašte: Mišići studenta Brune oborit će vas s nogu

Objavljeno 02.05.2017. u Nakon predavanja

21-godišnji Bruno Del Vechio dolazi iz Požege i studira menadžment i poduzetništvo na pulskom Sveučilištu. Ali ništa od ovoga niste pročitali, jel da? Zapravo gledate njegovu fotogafiju...

Uspješne studentice i predane sportašice: Upoznajte ovogodišnje kandidatkinje za Miss sporta

Objavljeno 27.04.2017. u Nakon predavanja

Da ništa nije nemoguće dokazuju ove studentice koje uz studiranje, učenje, održavanje visokog prosjeka i intelektualne radoznalosti grade i sportsku karijeru, treniraju i ispituju granice svoje fizičke i psihičke izdržljivosti. Upoznajte tri heroine koje se ove godine natječu za laskavu titulu Miss Sporta Hrvatske.

Menze na udaru studenata s Ekonomije: Probavaju i fotkaju hranu da vi lakše odlučite gdje ćete jesti

Objavljeno 25.04.2017. u Nakon predavanja

'Food bloganje' se u posljednjih nekoliko godina razvilo u pravi biznis, a stručnjaci s gastronomskog područja postaju sve cjenjeniji. S pisanjem i recenziranjem hrane iz zagrebačkih menzi krenuli su i dečki sa zagrebačkog Ekonomskog faksa, a osim što tako informiraju studente, dobro se zezaju.

Studentica medicine bori se za Wendy: Spasila psića deformiranih nogu od sigurne smrti

Objavljeno 24.04.2017. u Nakon predavanja

Lijepo je vidjeti da se uvijek nađu osobe koje će pomoći životinjama u nevolji, a s druge strane, to je podsjetnik koji nam pokazuje da ljudi mogu biti jako okrutni. Studentica Valentina Matić pripada prvoj skupini i trenutno se brine za napuštenog psa kojemu treba veterinarska pomoć.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se