Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Zašto ljetni praznici kod kuće nisu tako bajni (iako ih jako volimo)?

Objavljeno 23.06.2017. u Nakon predavanja

Došlo je ljeto, većina studenata još uvijek prolazi kroz pakao zvan 'ispitni rok', ali jednom kad ispiti završe, počinju praznici koji studentima nude napretek slobodnog vremena.

Obavezno napravite ovo prije iseljenja iz doma ili stana... Savjet studenta koji je jučer u sobi pronašao 600 kuna

Objavljeno 21.06.2017. u Nakon predavanja

Stižu nam ljetni praznici, a to znači da većina studenata iseljava iz svojih domskih sobica. Često to znači da u pakiranju zaborave na neke vrlo vrijedne i korisne stvari koje onda iduće godine nađu neki novi stanari.

A mislili ste da sve znate: Što će svaki brucoš naučiti o seksu do diplome

Objavljeno 20.06.2017. u Nakon predavanja

'Mladi i zeleni' – idealan je opis za brucoše koji još uvijek zbunjeni traže kabinet gdje se održava usmeni ispit. Bez obzira na to što još imaju životne i 'fakultetske' škole pred sobom, puno toga će još naučiti i o seksu.

Pričali s bakom na Skypeu i prali cimerovo rublje: Studenti nam rekli što bi radili radije nego učili

Objavljeno 20.06.2017. u Nakon predavanja

Sigurno bi se mnogi složili s idejom da se 'ispitni rokovi' preimenuju u 'ispitni smorovi' jer nam vise za vratom najmanje nekoliko godišnje.

Nova pjevačica grupe Colonia i bivša stanarka 'Save' otkrila: 'U domu mi se posebno sviđalo zajedništvo'

Objavljeno 19.06.2017. u Nakon predavanja

U grupi Colonia više ne 'caruje' Indira Levak jer je na pjevački tron zasjela 25-godišnja Ivana Lovrić. Ono što je nama posebno zanimljivo u životopisu nove pjevačke zvijezde jest činjenica da je dvije godine živjela u studentskom domu 'Stjepan Radić'.

Napisati ju sam ili učiti iz 'ostavštine' prošle generacije? Studenti otkrili kako izgleda idealna skripta

Objavljeno 13.06.2017. u Nakon predavanja

Na sam spomen ispitnih rokova studentima se diže kosa na glavi, a spas u zadnji čas (a nekad i u prvi čas) je skripta. Skripta nije knjiga, ali zato se sve bitno za ispit u njoj nalazi. Ili bi barem tako trebalo biti.

Čisti li netko ove studentske sobe!? Našla izgubljeni indeks bivše stanarke Save nakon godinu dana

Objavljeno 13.06.2017. u Nakon predavanja

Svakom studentu je srce barem jednom stalo kada nije mogao pronaći indeks ondje gdje ga je ostavio. Nije da strahujemo jer smo u tom slučaju 'izgubili' ocjene i potpise nego zato jer za novi indeks moramo iskeširati popriličan novac, baš kao i ova stanarka najvećeg zagrebačkog doma.

'Blanket' and chill: Student u timu koji je napravio aplikaciju za sve filmofile u Hrvatskoj

Objavljeno 12.06.2017. u Nakon predavanja

Umotati se u dekicu i gledati film omiljena je zanimacija studenata, a osobito za vrijeme ispitnih rokova kada bi trebali učiti. Uvijek ćemo radije pogledati dobar film nego pročitati 200 stranica dosadne skripte, a uz aplikaciju 'Blanket' sigurno se više nećemo mučiti odabirom filmova.

Finalistica prestižnog natjecanja: Studentica Dinka uz pomoć šminke pretvara se u bića iz mašte

Objavljeno 06.06.2017. u Nakon predavanja

Kozmetička industrija je unazad nekoliko godina doživjela pravu renesansu, a jednim dijelom to se dogodilo zahvaljujući beauty vloggericama i YouTubericama. Uz nekoliko poteza makeup kistom i poznavanje tehnika šminkanja, neke od tih šminkerica transformiraju se u neobične 'likove', a među njima je i studentica Dinka Vojvoda.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se