Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Kraće i lakše od testa inteligencije: 10 pitanja koja otkrivaju jeste li inteligentni

Objavljeno 18.05.2017. u Nakon predavanja

Ako dosad niste rješavali testove inteligencije, bilo jer mislite da nemate dovoljno vremena ili pak samopouzdanja u svoje intelektualne kapacitete, ova su pitanja puno lakša, a za odgovaranje će vam trebati puno manje vremena.

Neobično studentsko natjecanje: Špageti, mostovi i prilika da naučeno na faksu primijenite u praksi

Objavljeno 17.05.2017. u Nakon predavanja

U moru neobičnih natjecanja među studentima izdvaja se ono mariborskih studenata građevinarstva i to u gradnji mostova od špageta. Pokrenuli su ga prije osam godina, a u međuvremenu je postalo tradicionalno i međunarodno.

Studentica 'Debela Barbara' hit na YouTubeu: Simpatična Dalmatinka nasmijava Hrvatsku

Objavljeno 16.05.2017. u Nakon predavanja

'Debela Barbara' je YouTube kanal čija je vlasnica studentica Barbara Vesanović iz Trogira, a na njemu je skupila više od 9500 pratitelja. Premda ova 24-godišnjakinja nije debela, taj epitet je tu da bi, kako kaže, opisao njenu 'debelu osobnost'.

Niste dobili dom, a stan je preskup? Ove kreativne kuće, privatni domovi i hosteli rado će vas primiti

Objavljeno 12.05.2017. u Nakon predavanja

Kada razmišljamo o studentskom smještaju uglavnom mislimo na dom ili stan, ali postoje i druge opcije. Naime, povoljan i 'kulturan' smještaj studenti u Hrvatskoj mogu potražiti i na drugim mjestima poput hostela koji pružaju idealno mjesto za studentski život.

Danas jedeš kavu, sutra pola menze: 5 prehrambenih navika koje prakticira svaki student

Objavljeno 11.05.2017. u Nakon predavanja

Studenti se po prehrambenim navikama uvelike razlikuju od srednjoškolaca ili od 'odraslih' ljudi. To je zato što su njihovi rasporedi pretrpani pa onda u pauzama od predavanja trče u menzu ne bi li pojeli neki pristojan obrok ili nešto 'na žlicu'.

Upoznajte Tete pričalice: Studentice iz Zadra koje bolesnim mališanima čitaju knjige

Objavljeno 09.05.2017. u Nakon predavanja

Postati Teta ili Barba pričalica je vrlo plemenito s obzirom na to da cijeli 'posao' počiva na čitanju knjiga bolesnoj djeci u bolnici. Upravo to čine i zadarske studentice koje mogu biti na ponos svog grada, ali i fakulteta.

Olakšaj si studiranje: Facebook grupe u koje bi se svaki student trebao učlaniti

Objavljeno 05.05.2017. u Nakon predavanja

'Koliko je bodova potrebno za dobivanje smještaja u domu? Što je sve potrebno priložiti u sklopu natječaja za Državnu stipendiju?' neka su od pitanja studenata koji nisu sigurni gdje bi se o ovim temama trebali informirati.

'Daj dokumente ili ću ti skenirati osobnu': ZET-ovi kontrolori studentima prijete uređajem iz budućnosti

Objavljeno 05.05.2017. u Nakon predavanja

Naš članak o ovlastima kontrolora ZET-a i slijedom istih informacije o tome što smiju, a što ne smiju raditi kada uhvate putnika bez karte izazvao je veliko zanimanje među studentima. Među komentarima na tekst najčešći se spominjao infracrveni uređaj kojim kontrolori prijete mladima kad ih uhvate bez prijevozne karte.

Buđenje u 5:30 i kardio natašte: Mišići studenta Brune oborit će vas s nogu

Objavljeno 02.05.2017. u Nakon predavanja

21-godišnji Bruno Del Vechio dolazi iz Požege i studira menadžment i poduzetništvo na pulskom Sveučilištu. Ali ništa od ovoga niste pročitali, jel da? Zapravo gledate njegovu fotogafiju...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se