Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Menze na udaru studenata s Ekonomije: Probavaju i fotkaju hranu da vi lakše odlučite gdje ćete jesti

Objavljeno 25.04.2017. u Nakon predavanja

'Food bloganje' se u posljednjih nekoliko godina razvilo u pravi biznis, a stručnjaci s gastronomskog područja postaju sve cjenjeniji. S pisanjem i recenziranjem hrane iz zagrebačkih menzi krenuli su i dečki sa zagrebačkog Ekonomskog faksa, a osim što tako informiraju studente, dobro se zezaju.

Studentica medicine bori se za Wendy: Spasila psića deformiranih nogu od sigurne smrti

Objavljeno 24.04.2017. u Nakon predavanja

Lijepo je vidjeti da se uvijek nađu osobe koje će pomoći životinjama u nevolji, a s druge strane, to je podsjetnik koji nam pokazuje da ljudi mogu biti jako okrutni. Studentica Valentina Matić pripada prvoj skupini i trenutno se brine za napuštenog psa kojemu treba veterinarska pomoć.

Okršaj dva velika studentska festivala u Zagrebu: SCool Fest ove godine kasnije, dolazi Torpedo

Objavljeno 21.04.2017. u Nakon predavanja

SCool Fest se prošle godine održavao krajem svibnja u prostoru Studentskog centra, a ova najveća studentska manifestacija u Zagrebu ove je godine dobila zdravu konkurenciju jer se pojavio još jedan studentski festival - također besplatan.

U samo 5 točaka: Jedan od najomiljenijih profesora uvjerit će i vas da Marširate za znanost

Objavljeno 21.04.2017. u Nakon predavanja

Ivica Puljak, omiljeni profesor fizike sa splitskog FESB-a pokušat će nagovoriti one koji nisu planirali izaći na ulice, da se ipak pridruže povorci koja će marširati Zagrebom, Rijekom i Splitom.

Pet studenata s pet zagrebačkih fakulteta: Dečki iz BluVinila uskoro će zasvirati i u vašim ušima

Objavljeno 21.04.2017. u Nakon predavanja

Osnivanje benda za vrijeme studentskih dana nije ništa novo, ali rijetki su oni koji zajedno nastave plivati glazbenim vodama i nakon faksa. No, ozbiljne planove na tom polju imaju studenti iz benda BluVinil, prepoznatljivog po kombiniranju pop-rocka i klasičnog orkestra.

Snimljen za nula kuna, maraka, dinara: Film 21-godišnjaka ujedinio studente iz Hrvatske, BiH i Srbije

Objavljeno 20.04.2017. u Nakon predavanja

Sudionici ovog projekta poručuju da na Balkanu ima i onih koje ne zanimaju mržnja i nacionalizam te da žele zajedničkim snagama promijeniti stanje na području Balkana.

Jedna piše, četiri crtaju: Studentice kroz 'Ligo' ironično ilustriraju studentski život

Objavljeno 18.04.2017. u Nakon predavanja

Karikature su vrlo snažan medij koji lako prenosi poruku, a istovremeno zabavlja. To su shvatile i zagrebačke studentice koje su osmislile 'Ligo' gdje kroz ironične ilustracije prikazuju studentski život i tako nasmijavaju kolege.

Zanima vas koliko su stvarno plaćeni neki poslovi u Hrvatskoj? Ovaj popis otkriva pravu istinu!

Objavljeno 13.04.2017. u Nakon predavanja

Pretražujući poslove na oglasnim portalima nerijetko naiđemo na oglas koji nam se čini idealnim jer imamo sve osobine pa i kvalifikacije koje se traže, uvjeti rada su solidni, a jedino što nedostaje je satnica.

'Ulična moda' iz Vinkovaca: Vlastitim dizajnom i motivima na odjeći žele potaknuti ljude na razmišljanje

Objavljeno 10.04.2017. u Nakon predavanja

Slavonija nije plodno tlo samo za domaću hranu i tamburaše nego i za unikatne odjevne komade. U Vinkovcima se 2016. rodio domaći 'streetwear' brand Sugar Ants, a neki od zaposlenika su još uvijek studenti ili su tek nedavno završili fakultet.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se