Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

9 fotografija koje moraš snimiti prije nego diplomiraš i baciš kapu u zrak

Objavljeno 29.07.2016. u Nakon predavanja

Nekim studentima fotografiranje svega je uobičajeni dio svakodnevice, a neki se tek u posebnim prilikama sjete da bi mogli 'okinuti' koju fotku.

5 stvari o kojima moraš razmisliti prije nego kupiš novi T-shirt

Objavljeno 28.07.2016. u Nakon predavanja

Majica kratkih rukava, t-shirt, jedan je od najslavnijih i najprisutnijih odjevnih predmeta u povijesti suvremene mode. Vjerojatno i vi na sebi trenutno imate omiljeni T-shirt.

Ništa nije 100% sigurno: Iznenađujući načini na koje možete zatrudnjeti

Objavljeno 25.07.2016. u Nakon predavanja

Sjećate li se onih pitanja u raznim tinejdžerskim časopisima koja zvuče kao da ih osmišljavaju i šalju trollovi koji nemaju pametnijeg posla?

Stariji kolege savjetuju brucoše: 'Neće sve uvijek ići tako glatko'

Objavljeno 20.07.2016. u Nakon predavanja

Nakon upisa na fakultet uglavnom ćete biti prepušteni samima sebi i svojim socijalnim vještinama koje će vam olakšati ili otežati uklapanje u novu okolinu.

Ljeto najdepresivnije godišnje doba za mlade: evo kako to promijeniti

Objavljeno 18.07.2016. u Nakon predavanja

Ljeto bi trebalo biti najbolje, najzabavnije i najveselije godišnje doba u životu svake mlade osobe, ali nažalost, pokazalo se da nije baš tako. Mladi su ljeti – najusamljeniji.

Maša savjetuje: Kako se našminkati za more, a kako za promociju

Objavljeno 15.07.2016. u Nakon predavanja

Svoje znanje o šminkanju i pravilima kombiniranja boja 28-godišnja blogerica i magistrica novinarstva Maša Zibar podijelila je s portalom MojFaks, ali i otkrila nekoliko savjeta kako se našminkati za vjenčanje, promocije, ljeti i za ispite, a da to bude lijepo i decentno.

6 stvari koje ste htjeli napraviti ovaj semestar, ali niste jer vam se nije dalo

Objavljeno 12.07.2016. u Nakon predavanja

Svake godine studenti kreću na predavanja prepuni entuzijazma i volje uz obećanja koja daju sebi samima. Tko si još nije rekao: 'Ovog semestra imat ću bolje ocjene' ili 'Ove akademske godine neću toliko piti'?

ANKETA: Kako planiraš provesti ljeto?

Objavljeno 08.07.2016. u Nakon predavanja

Došlo je i to dugoočekivano ljeto sa svim svojim blagodatima: ispitni rokovi su iza nas, fakulteti i menze zatvorili su svoja vrata, a roditelji nas očekuju objeručke s hrpom hrane i dosadnim pitanjima o tome kako nam je prošla još jedna akademska godina.

Pripreme za sljedeći semestar: 5 načina da spremni dočekate jesen

Objavljeno 04.07.2016. u Nakon predavanja

Vjerovali ili ne, ljeto je zapravo super vrijeme da se pripremite za sve obaveze koje vas očekuju najesen.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se