Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Jedni 'ganjaju' karijeru, drugi se boje bolesti: Mladi otkrili zašto se puno manje seksaju nego što su to činili njihovi 'starci'

Objavljeno 21.11.2018. u Nakon predavanja

Možda je teško povjerovati, ali u 21. stoljeću, kada seks prodaje apsolutno sve te nas seksualni sadržaji bombardiraju na svakom uglu, mladi se sve manje seksaju. Oni 'akciju' prakticiraju manje nego što su to činili njihovi roditelji pa su otkrili i razloge zašto je to tako.

Tajna veza između trbuha i mozga: Evo što trebate konzumirati prije kolokvija kako bi ostvarili bolje rezultate

Objavljeno 20.11.2018. u Nakon predavanja

Ako se pitate može li prehrana poboljšati vaše učenje te vam pomoći da ostvarite bolje rezultate na kolokviju ili ispitu, odgovor je potvrdan! Naravno da može i zato treba znati što pojesti prije nego odete polagati ispit.

'Drmaju' žestice i masturbiraju: Studenti nam otkrili njihove metode rješavanja stresa prije važnog ispita

Objavljeno 15.11.2018. u Nakon predavanja

Stres i trema prije ispita su sasvim normalni, osobito ako je riječ o ispitu za koji su se studenti duže spremali. Tada je rizik i veći jer što ako uslijedi pad nakon tjedana učenja? Kada krenu takve misli, obično se stres samo više povećava, dlanovi se znoje, a želudac kao da se vozi na ringišpilu. No, svaki student ima tajnu kako barem malo smanjiti stresiranje.

Što nakon diplome na studiju modnog dizajna? Sve je više diplomaca, a sve manje posla

Objavljeno 15.11.2018. u Nakon predavanja

Studij modnog dizajna iz godine u godinu privlači sve više mladih koji se vide u modnoj industriji, ali kada je riječ o poslu – na tržištu rada nema mjesta za većinu diplomaca tog sektora.

Pomažu studentima pripremati ispite: Upoznajte sestre iz Zagreba koje vode radionice učenja za mlade

Objavljeno 13.11.2018. u Nakon predavanja

Učenje nas prati cijeli život, a tijekom studiranja nam se ponekad čini da učenje za ispite ili kolokvije nikada neće prestati. Zašto? Ono što trebamo 'strpati' u glavu postaje sve opširnije, literatura sve deblja, a volja sve manja jer nekada ne znamo odakle, niti kako krenuti. Za pomoć u učenju, zagrebački studenti mogu se obratiti Ivi i Morani koje drže radionice pod nazivom 'Učenje, a ne mučenje' i tako studentima pomažu s pripremom ispita i svladavanjem ispitne treme te im pokazuju različite tehnike i načine učenja.

Oprez! Nepoznati muškarac 'ordinirao' Savom: Ušao studenticama u sobu, skinuo se i pobjegao gol

Objavljeno 12.11.2018. u Nakon predavanja

Nažalost, svakih nekoliko mjeseci, zagrebački studentski domovi meta su različitih nepoznatih ljudi. Neki od njih su baš lopovi pa ulaze u sobe studentima s ciljem da im uzmu vrijedne stvari poput novca, a nekima je u cilju uznemiriti studente. Ovoga puta u dom je došao tip koji je iz doma išetao potpuno gol.

Novčane potpore za visoke studente i fanove Pokemona: Ovo je 7 najčudnijih stipendija na svijetu

Objavljeno 08.11.2018. u Nakon predavanja

Stipendije su uvijek dobra stvar zato što studentima olakšavaju školovanje i pomažu im da pregrme teške financijske dane.

'Može dvojka? Hvala!': Studenti nam ispričali jesu li im ocjene bitne ili ih baš briga za ono što piše u indeksu

Objavljeno 07.11.2018. u Nakon predavanja

Premda nam čitav život govore da 'ocjene nisu mjerilo znanja', gotovo smo cijelu osnovnu i srednju školu bili u 'ganjanju' prosjeka. Zašto? Zato što bi nakon osnovne škole valjalo upisati željenu srednju pa nakon mature fakultet prema vlastitim preferencijama. Bez dobrih ocjena nije bilo niti željenog upisa, ali tijekom studija ipak se neke stvari mijenjaju i na ocjene ne gledamo isto kao prije.

Od kondoma i skripti pa do odjeće i alkohola: Na što ustvari troše novce hrvatski studenti?

Objavljeno 31.10.2018. u Nakon predavanja

Studentski budžeti su vrlo često i više nego skromni, no studenti kao studenti – snalaze se na različite načine. Iako im nije nimalo lako, većina će reći kako im je upravo period kroz koji trenutno prolaze, daleko najdraži i najispunjeniji do sada. Kao jedan od bitnih faktora jest i činjenica što su sada po prvi put financijski samostalni...barem donekle.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se