Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vrijeme je da i ti putuješ jeftino: Lude zabave, nezaboravni izlasci i putovanja koja se pamte

MojFaks | Nakon predavanja, 20.09.2016.Vrijeme je da i ti putuješ jeftino: Lude zabave, nezaboravni izlasci i putovanja koja se pamte

Najbolje životno doba, ono studentsko i učeničko, idealno je vrijeme za lude zabave, nezaboravne izlaske i putovanja koja ćeš pamtiti do kraja života...

AUTOTRANSOVI POPUSTI ZA MLADE - Autobusne karte s popustom i do 50%!

Kako su studentski i učenički budžeti najčešće vrlo ograničeni i svaka kuna je bitna, Autotrans je pripremio odlične popuste na putne karte za osobe mlađe od 26 godina.

>> Imamo i jedno iznenađenje za tebe – osvoji povratnu autobusnu kartu od mjesta studiranja do mjesta stanovanja na postojećim autobusnim linijama Autotransa, a o tome više u nastavku...

Osim toga tu je i a-iskaznica kojom ostvariješ pravo na dodatnih 5% popusta, a koju možeš besplatno izraditi na brojnim prodajnim mjestima i u poslovnicama Autotransa. 

Stoga, ako si mlađi od 26 godina, imaš a-iskaznicu i kupuješ kartu online možeš ostvariti i do 35% popusta na jednosmjernu kartu te do 50% popusta na povratnu kartu na svim relacijama preko 40 km.

Treba li ti dodatni poticaj da se kreneš pakirati? Putovao bi, a ne znaš gdje ili nisi siguran kako stići do željenog odredišta? Da ti olakšamo izdvojili smo nekoliko najpovoljnijih cijena na popularnim relacijama iz Zagreba, Splita, Zadra, Šibenika, Dubrovnika, Pule, Poreča, Rovinja, Pazina, Rijeke, Osijeka i Slavonskog Broda.

Zagreb – Zadar uz a-iskaznicu već od 72 kn
Šibenik – Split uz a-iskaznicu već od 30 kn
Zagreb – Pula uz a-iskaznicu već od 52 kn
Zagreb – Pazin uz a-iskaznicu već od 52 kn
Zadar – Split uz a-iskaznicu već od 53 kn
Split – Dubrovnik uz a-iskaznicu već od 66 kn
Zagreb – Rovinj uz a-iskaznicu već od 59 kn
Zadar – Šibenik uz a-iskaznicu već od 27 kn
Zagreb – Rijeka uz a-iskaznicu već od 39 kn
Zagreb – Poreč uz a-iskaznicu već od 58 kn
Zagreb – Slavonski Brod uz a-iskaznicu već od 56 kn
Zagreb – Osijek uz a-iskaznicu već od 72 kn

Više o navedenim relacijama i cijenama provjeri na Autotransovoj Ponudi za mlade. Zanima te neka druga relacija? U pretraživač voznog reda na stranici Autotransa upiši kamo želiš ići i kupi kartu online. Ne moraš ju printati, već je pri ulasku u autobus samo pokaži vozaču na zaslonu pametnog telefona ili tableta.


NAGRADNI NATJEČAJ


Portal Mojfaks.com i Autotrans pripremili su danas super iznenađenje za sve vas – dijelimo dva puta po jednu povratnu kartu za putovanje od mjesta studiranja do mjesta stanovanja na postojećim autobusnim linijama Autotransa!

Ali imamo jedan mali zadatak za tebe! Za osvajanje povratne karte napiši nam u kojem gradu stanuješ i u nekoliko zanimljivih rečenica opiši zašto bi netko od naših čitatelja trebao posjetiti tvoj grad. Sigurno imaš već hrpu zanimljivih stvari na umu.

Dva najkreativnija odgovora po izboru uredništva osvojit će karte. Vaše prijave šaljite na info@mojfaks.com, a igramo se do nedjelje 25. rujna do 20 sati kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Imamo dobitnike - svi putevi vode u Novsku i Sinj! Povratne Autotrans karte za autobus su osvojile:

Josipa iz Novske

Bok svima, ja sam Josipa i dolazim iz Novske! Većina ljudi nikad nije ni čula za nju, a mnogi misle da je selo. Novska je mali grad u zapadnoj Slavoniji, između Kutine i Nove Gradiške. Iako mala, Novska je idealna za život jer ima sve što jedan grad treba. Krasi ju prekrasan centar s velikim zelenim parkom u kojem se nalaze fontana i osnovna škola. U centru je i šetnica te fontana Ogrc koja je njen simbol. Nedaleko od centra nalazi se prirodno jezero okruženo prekrasnom šumom koje je idealno za opuštanje i rekreaciju. Tu su također kino, kazalište, galerija, sportska dvorana,klubovi,brojni kafići.Nedaleko je i logor Jasenovac,selo Čigoč,Lonjsko polje,rijeke Una i Sava te granica s BiH.Moja Novska je sve samo ne dosadna,dođi i uvjeri se. :)

Dora iz Sinja

Poštovani, dolazim iz malog gradića u zaleđu Dalmacije. Najpoznatiji je po drevnoj viteškoj igri Sinjska Alka. Održava se prve nedjelje u kolovozu. Svakako bih vam preporučila da ako se ikad nađete u prilici obavezno ga posjetite u to vrijeme. Iznenadit će vas kako naizgled jako malen gradić bude pun života i energije. Je da nemamo more haha ali iznenadila bi vas atmosfera. Baš sam ove godine imala priliku sresti poznanicu iz Zagreba, koju je Sinj toliko oduševio da je rekla da ne propušta više ni jednu godinu bez barem kratkog posjeta viteškom gradu.
Za vrijeme ostalih godišnjih doma i nema specifičnih kulturnih događaja. Umjesto toga uskoče naše Europske prvakinje Sinjske mažoretkinje, Gradska glazba Sinj, razne izložbe umjetnina sve do zabave u dalmatiski poznatom noćnom klubu Piccadilly Club.
Studiram medicinu u Rijeci, inače sam išla iz Rijeke-Zagreb, Zagreb-Sinj, međutim ove godine se useljavam u dom pa mi je zgodnije Split-Rijeka i dobro bi mi, kao i vjerujem svakom studentu, dobro došla poklonjena autobusna karta :) Lijepi pozdravFoto: Shutterstock


autotransputovanjeprijevoznagradnjačaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se