Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tajni kupac (m/ž)


Pregleda: 639
Prijava: 0

Oglas objavljen 04.09.2018.


Kategorija oglasa: Ostalo

Naziv radnog mjesta: Tajni kupac (m/ž)

Ime tvrtke/poslodavca: MSA ADRIA d.o.o.

Broj izvršitelja: 15

Rok prijave: 30.09.2018.

Grad: Područje cijele Hrvatske


Opis posla i javljanje na oglas:

Posao tajnog kupca je povremeni honorarni posao koji omogućuje dodatnu zaradu. Ovisno o interesu i vremenu koje ima na raspolaganju, kandidat odlučuje o prihvaćanju svakog pojedinog zadatka. Tajni kupac je osoba koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža što se događa na prodajnim mjestima (trgovine, hoteli, auto saloni, ljekarne, benzinske postaje itd).

Postupak prijave: 1. Za početak suradnje, svaki kandidat se mora registrirati u bazu podataka putem upitnika na linku: https://www.hr.mcag.eu/survey/index.php/141771?lang=hr 2. Potrebno je ispuniti upitnik o Vašim kupovnim navikama, interesima i hobijima. Navedeni upitnik će služiti isključivo za to kako bi Vam mogli ponuditi posjete koji će Vam najbolje odgovarati. 3. Povremeno ćete dobivati e-mailove ili telefonske pozive kada će u Vašem gradu biti raspoloživih posjeta. 4. Za svaku posjetu ćete dobiti detaljnu uputu o mjestu i vremenu posjete, na što treba obratiti pažnju i sl. Sve detaljne informacije će se uvijek nalaziti u uputama, a biti će Vam i objašnjene preko telefona od strane naših koordinatora. 5. Nakon posjete trebate odgovoriti na pitanja u upitniku. Upitnici će biti dostupni online na Vašem osobnom profilu. 6. Naknada za posjete će biti određena prije posjete, prema tipu projekta i uvijek će biti vidljiva u Vašoj uputi za obavljanje posjete. Ukoliko ćete biti zamoljeni da posjetu obavite u drugom gradu, naknada troškova za putovanje će Vam biti plaćena dodatno.

Početak rada: 31.8.

Radno vrijeme: po dogovoru

Predviđena satnica: 80kn/h

Posebni uvjeti i napomene:
Tražene osobine i vještine: - minimalno srednja stručna sprema - punoljetna osoba - objektivnost i preciznost - vrlo dobra sposobnost zapažanja detalja - osobna odgovornost - dobre komunikacijske sposobnosti - dobro verbalno i pismeno izražavanje - svakodnevni pristup internetu - poželjna vozačka dozvola i posjedovanje osobnog automobila (nije uvjet) Posebne pogodnosti: - Mogućnost učestalog angažiranja na projektima - Fleksibilno vrijeme posla - Zanimljiva nova iskustva

Način prijave: Email

Prijavi se za ovaj posao!Trebate najbolje studente? Postavite oglas za posao!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se