Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom školarine

Video: Studenti Filozofskog ponovno blokiraju fakultet

Objavljeno 24.10.2011.

Studenti danas ponovno blokiraju Filozofski fakultet u Zagrebu. Odluka je donesena sinoć na izvnrednoj sjednici, jer Uprava fakulteta nije ispunila obećanje o odgodi naplate školarina za drugu i treću godinu.

Filozofski fakultet: Studenti 2. i 3. godine neće plaćati školarinu!

Objavljeno 17.10.2011.

Studentima druge i treće godine Filozofskog fakulteta neće se naplaćivati školarina sve do parlamentarnih izbora, odlučeno je danas na izvanrednoj sjednici vijeća Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Studenti napustili prosvjede nakon dolaska policije

Objavljeno 14.10.2011.

Stotinjak studenata Filozofskog i Fakulteta političkih znanosti došlo je ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i Športa iskazati nezadovoljstvo zbog neispunjenih obećanja ministra znanosti Radovana Fuksa i premijerke Jadranke Kosor o besplatnom obrazovanju.

Pobuna: Studenti blokirali referadu na Filozofskom

Objavljeno 03.10.2011.

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta jutros su blokirali studentsku referadu. Nezadovoljni su što mnogi od njih, suprotno obećanjima uprave Fakulteta i Ministarstva, moraju platiti drugu godinu studija...

Studentica prodaje himen u obrazovne svrhe

Objavljeno 10.01.2011.

Još jedna očajna studentica odlučila je staviti svoje djevičanstvo na dražbu ne bi li pokrila troškove školovanja. I opet Britanka.

Božić proveli u fakultetskom pritvoru

Objavljeno 29.12.2010.

Od svih engleskih studenata koji su ovoga mjeseca prosvjedovali po većim gradovima, posebice u Londonu, najdalje je otišla skupina iz Kenta...

Britanski studenti na ulicama

Objavljeno 11.11.2010.

Kod nas se prosvjedovalo za besplatno studiranje no na Otoku je situacija malo drukčija. Studenti prosvjeduju da im ne dignu školarine za 300 posto.

Ukidaju se školarine, uvode se slovne ocjene od A do F

Objavljeno 13.10.2010.

Novi zakon o obrazovanju uvodi europske standarde i udara na korupciju. Studentima je najzanimljivija odredba koja se odnosi na potpuno ukidanje školarina...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se