Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ERF

Iskusne studentice o TOP faksu: Sve pikanterije koje nećete pročitati u brošurama, a morate ih znati ako želite upisati najpoželjniji studij među maturantima

Objavljeno 08.04.2020.

Stariji studenti logopedije otkrili vam sve ono što ne možete pročitati u brošurama, a morate znati o ovome studiju. Oni iskusniji za vas su priredili paket informacija iz prve ruke koji će vam otkriti sve pikanterije i zanimljivosti ovog studija koji je već godinama najpoželjniji među maturantima.

Dvije zagrebačke menze potpuno se preuređuju, doznajemo kada se očekuju otvorenja

Objavljeno 11.09.2019.

Za dvije zagrebačke privatne menze ovo ljeto bilo je poprilično burno – menze 'Superfaks' i 'Bologna' zbog promjena vlasnika dobit će potpuno novo ruho, a otvorenja se očekuju već početkom nove akademske godine.

Ugrožena vrsta o kojoj se ne govori: hoće li ugovori 'na neodređeno' izumrijeti?

Objavljeno 16.11.2016.

U srijedu, 16. studenog široka koalicija sindikata i udruga na Markovom je trgu organizirala vizualni performans 'Posljednji ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Hrvatskoj'.

Na Ekonomskom faksu predstavljena tvrtka koja planira zaposliti 2000 ljudi

Objavljeno 08.07.2016.

Tvrtka Teleperformance koja je prisutna u 65 zemalja svijeta i zapošljava oko 190 tisuća ljudi, u Splitu želi otvoriti 'call centar' i zaposliti do dvije tisuće ljudi. Početna plaća je oko šest tisuća kuna i radi se cijele godine.

Performans koji odaje počast poginulim studentima: 147 sekundi za Keniju

Objavljeno 14.04.2015.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira javni performans kojem je cilj skrenuti pozornost na tragediju i studentske žrtve terorizma, senzibilizirati javnost i potaknuti na širu raspravu civilnog sektora, javnih institucija i akademske zajednice o događaju u Keniji i kontekstu sukoba u kojemu se tragedija dogodila.

Profesorica šokirala brucoše na predavanju: pokazala im video ovog performansa

Objavljeno 25.03.2015.

Studenti prve godine glume i dramaturgije na jednom londonskom sveučilištu ostali su šokirani eksplicitnim videom koji im je pokazala profesorica. Lauren Barri-Holstein prikazala im je video njenog performansa Splat!, koji je prepun scena golotinje, seksa i krvi.

Silovana studentica i jedan madrac: ‘Nosit ću taj teret dok ne izbace počinitelja s faksa!’

Objavljeno 03.09.2014.

Studentica sa Sveučilišta Columbia, Emma Sulkowicz, silovana je u svojoj studentskoj sobi. Unatoč tome, počinitelj nije kažnjen niti izbačen s fakulteta.

Samo 11 visokih učilišta u Hrvatskoj zadovoljava europske standarde

Objavljeno 21.07.2014.

Od 120 visokih učilišta u Hrvatskoj, samo njih 11 kvalitetom se približilo razini europskih standarda. Titulu su osigurali primitkom međunarodnog ESG certifikata sustava osiguranja kvalitete u obrazovanju (Standards and Guidelines for Quality Assurance in European Higher Education).
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se