Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Ekonomija

Zašto je velika pizza uvijek bolja od male?

Objavljeno 03.03.2014.

I ne, ovaj izračun nije financirala niti jedna pizzerija!

Marketing Madness - besplatna predavanja na Ekonomskom faksu

Objavljeno 23.04.2013.

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja vam novi projekt - "Marketing Madness"! Riječ je o skupu predavanja koja se ovaj tjedan održavaju na Ekonomskom fakultetu. Predavanja će održati marketinški stručnjaci koji će studentima prenijeti svoja iskustva i na taj način ih uvesti u svijet marketinga.

Policija i USKOK na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Objavljeno 05.04.2013.

Policija i USKOK jutros su upali na Ekonomski fakultet u Osijeku. Potvrdili su to za Danas.hr iz PU osječko-baranjska kazavši tek kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Mijenjali bi zanimanje iz snova za posao u financijama, medicini, IT-u

Objavljeno 28.05.2012.

Nedavno su srednjoškolci proslavili najsretniji dan svoje mladosti – maturu, a sada ih čeka jedna od najvažnijih odluka u životu: što dalje? Koliko su hrvatski građani zadovoljni strukom za koju su se školovali otkrio je portal EduCentar u online anketi provedenoj na više od 500 ispitanika.

Što studirati? Hrvatskoj trebaju liječnici, anglisti, strojari...

Objavljeno 22.03.2012.

Iako je Hrvatski zavod za zapošljavanjem svakim danom sve nakrcaniji nezaposlenima, ipak postoje zanimanja za kojima vlada potražnja te zbog kojih će se povećati kvote za upis na fakultete. Neka od najtraženijih zanimanja su liječnici, strojari, anglisti, farmaceuti, računarni tehničari i slično.

Što studirati? Višak pravnika i ekonomista, manjak liječnika

Objavljeno 28.02.2011.

Hrvatska bi definitivno morala smanjiti kvote na studijima prava, ekonomije, politologije i novinarstva, a povećati na tehničkim fakultetima, studijima biomedicine i medicine te jezika, posebice anglistike i germanistike, preporuke su Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za upisnu politiku u 2011./2012.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se