Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Europske sveučilišne igre

Krenulo odbrojavanje do početka Europskih sveučilišnih igara

Objavljeno 22.02.2016.

Službenim pokretanjem satova za odbrojavanje do početka Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016., organizatori ovog najvećeg multi-sportskog događaja u povijesti Republike Hrvatske simbolično su obilježili početak posljednje faze priprema za ovo veliko natjecanje.

Proglašeni pobjednici projekta UNIverzI-JA-DA

Objavljeno 20.01.2016.

U organizaciji Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016. i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u utorak, 19. siječnja, održano je svečano proglašenje pobjednika projekta UNIverzI-JA-DA, koji će svojim rješenjima pridonijeti organizaciji Igara.

Grade se tri studentska paviljona u Rijeci: Useljenje planirano za srpanj

Objavljeno 08.01.2016.

Sva tri buduća studentska paviljona u Sveučilišnom kampusu dostigla su svoju konačnu visinu, a s radovima, kaže inženjer gradilišta Mile Šuker, najdalje se odmaklo na paviljonu 1 koji je već počeo poprimati konačni izgled.

Predstavljeno deset finalista projekta UNIverzI-JA-DA

Objavljeno 19.11.2015.

Od 44 prijavljena projekta na natječaj UNIverzI-JA-DA, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u suradnji s Ministarstvom turizma RH, Gradom Zagrebom i Udrugom Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016, odabrala je 10 studentskih timova s najboljim idejama.

Europske sveučilišne igre 2016: raspisana 4 natječaja za stručno osposobljavanje

Objavljeno 02.04.2015.

Europske sveučilišne igre su svakim danom sve bliže. 2016. godina je rezervirana za Zagreb i Rijeku, a time i Studentski dom Stjepan Radić. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju i vašu pomoć!

Odabrali ste maskotu Sveučilišnih igara, a sad mu možete osmisliti i ime!

Objavljeno 27.01.2015.

Nakon neizvjesnog glasovanja u kojem su mogli sudjelovati svi građani, najveći broj glasova osvojio je lik hrčka koji je tako postao zaštitnim simbolom Igara.

Tribina 'Ususret Europskim sveučilišnim igrama' uz Marina Čilića

Objavljeno 23.01.2015.

Marin Čilić gostuje u Kinu FORUM,u Studentskom domu Stjepana Radića,na svima dobro znanoj adresi Jarunska 2, Zagreb.

Odaberi maskotu Europskih sveučilišnih igara 2016.

Objavljeno 02.12.2014.

Europske sveučilišne igre održat će se u Zagrebu i Rijeci polovinom 2016. godine, o čemu smo već pisali. Osim što svi s nestrpljenjem očekujemo Igre, u međuvremenu možeš dati svoj glas najdražoj maskoti.

Studentski dan sporta 23. listopada u Zagrebu, Splitu i Varaždinu

Objavljeno 20.10.2014.

Hrvatski akademski sportski savez u suradnji s partnerima organizira tradicionalnu sportsko – zabavnu manifestaciju pod nazivom „Studentski dan sporta“ koja će se u četvrtak, 23. listopada 2014. održati u užem centru Zagreba, Splita i Varaždina.

Počelo „ZagRij-avanje“ za Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016.

Objavljeno 02.10.2014.

Pripreme za Europske sveučilišne igre koje će se održati u Zagrebu i Rijeci 2016. započele su projektom simboličnog imena „Zag(reb)Rij(eka)avanje“ u sklopu kojega će biti organizirana razna studenska i sportska nacionalna i međunarodna događanja. Jedno od njih je Regionalna sveučilišna liga (RUL) čija je prva sezona uspješno realizirana te su u tijeku pripreme za novu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se