Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom FFZG

Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta štrajka do ispunjenja zahtjeva! Što to znači za studente kojima započinju kolokviji?

Objavljeno 20.11.2019.

Velika vijest da sindikati prosvjetara mijenjaju taktiku i iz cirkularnog prelaze na frontalni štrajk do ispunjenja svih zahtjeva svojih članova podijelila je javnost, a čini se i struku.

Studenti zadnja rupa na svirali – nitko im ništa ne govori: Evo što poručuju profesorima za sljedeći dan štrajka

Objavljeno 24.10.2019.

Danas je opći štrajk na fakultetima u Republici Hrvatskoj, a većina informacija kojima su studenti raspolagali, a koje su vezane uz štrajk dobivali su iz medija. Naime, upitnici nad glavama u velikoj su im mjeri bili prisutni danima prije, a prisutni su i danas na sam dan štrajka.

Sveučilište u gradu duhova: Evo kako izgledaju prazni zagrebački fakulteti na dan štrajka FOTO

Objavljeno 24.10.2019.

Četvrtak. 24.10. 8 je sati. Dugo najavljivani i očekivani štrajk na fakultetima počinje. Što se i kako odvija? U slučaju da ste odustali od današnjih predavanja, a pitali ste se kakva je situacija na fakultetu, provjerite što nas je dočekalo na polupraznim hodnicima zagrebačkih fakulteta.

Dan uoči štrajka: Evo u kojim ćete slučajevima sutra 'poljubiti vrata' ako dođete na faks

Objavljeno 23.10.2019.

Još uvijek niste dobili nikakve informacije od profesora, ne pristižu informacije s Odsjeka, ni fakulteta? Umjesto vas smo saznali što vas može sutra dočekati ako se uputite na fakultet na dan štrajka.

Kaos na fakultetima: U četvrtak se štrajka, a studenti nemaju pojma što im je činiti

Objavljeno 22.10.2019.

Kako je već poznato – štrajk je u punom jeku u svim osnovnim i srednjim školama u čitavoj Republici Hrvatskoj, a ovog se četvrtka, 24.10., štrajku pridružuju i zaposlenici fakulteta.

Stigli rezultati prijemnih ispita za upis na Filozofski fakultet: Provjerite jeste li upali!

Objavljeno 01.07.2019.

Neslužbeni rezultati prijemnog ispita intelektualnih sposobnosti koji se održao u subotu, 29. lipnja, stigli su na službenu stranicu Filozofskog fakulteta.

Fakultetsko vijeće smijenilo Holjevca: na njegovo mjesto stiže dvostruki bivši dekan FFZG-a

Objavljeno 21.11.2016.

Već mjesecima traje borba na Filozofskog fakultetu u Zagrebu. Danas je održana prva izvanredna sjednica Fakultetskog vijeća, a s ciljem rješavanja ove krize upravljanja.

U raspravama ti nitko nije ravan? Sudjeluj u osnivanju novog debatnog kluba

Objavljeno 07.11.2016.

Zagrebački Studentski Debatni Forum organizira Prezentacijsku debatu s ciljem osnivanja Debatnog kluba na Filozofskom fakultetu.

Razriješen Previšić: Ovo je njegov nasljednik

Objavljeno 03.10.2016.

Dekan Filozofskog fakulteta Vlatko Previšić razriješen je dužnosti s premoćnim brojem glasova na sjednici Senata. Od 62 prisutnih, 55 ih je glasalo za suspenziju. Dvoje je bilo protiv, a petero suzdržano.

Iz MZOS-a potvrdili: Od 3. listopada Previšić više ne može biti dekan

Objavljeno 29.09.2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta očitovalo se na zahtjev zagrebačkog rektora Damira Borasa vezano uz ugovor o radu dekana Filozofskog fakulteta Vlatka Previšića.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se