Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Facebook

Od mandarina, rakije do meda: Najbolji domaći proizvodi prodaju se u studentskim domovima

Objavljeno 02.12.2015.

Osim na štandovima zagrebačkih tržnica i sajmovima tradicijskih proizvoda hrvatskoga sela, domaći proizvodi prodaju se i u studentskim domovima...

Najčudnija pitanja za posao koja postavljaju u top svjetskim tvrtkama

Objavljeno 25.11.2015.

Nitko ne voli ići na razgovore za posao. Uvijek su stresni i neugodni, a zbog pitanja kojima nas rešetaju osjećamo se kao glupani koji baš u trenutku kad ne bi smjeli izvale nešto glupo.

Novo istraživanje: bez Facebooka smo zadovoljniji i manje usamljeni

Objavljeno 19.11.2015.

Nije teško pronaći studije koje podupiru ono što svi osjećamo negdje duboko u sebi: Facebook u prekomjernim količinama uništava život. Upravo su objavljeni rezultati još jedne studije koja ide tome u prilog.

Vlada RH objavila: 'Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe'

Objavljeno 07.09.2015.

'Od jeseni legalizacija kanabisa u medicini': objava je to na službenom Vladinu Facebook profilu koja je, otkad je 5. rujna objavljena, dobila više od 5 i pol tisuća lajkova, a natpis s tom porukom u zelenom kvadratu s listovima marihuane podijelilo je više od 560 ljudi.

'Ne iden često kući, ali kad oden, nanesen domaćih proizvoda': Najbolji oglasi za cimere

Objavljeno 19.08.2015.

Legalni ilegalci, zamjene SUBV za sobu, lokacije, cimeri, hrču li i uče li noću... Zbog rekonstrukcije domova Cvjetno i Sava, ova je godina posebno kaotična što se potrage za stanovima i cimerima tiče: prisilila je da se ucimere i oni koji to nisu planirali.

Žene i muškarci fotkaju selfije nogu u znak potpore studentici iz Alžira

Objavljeno 20.05.2015.

Djevojke i žene počele su fotografirati selfije svojih nogu u znak potpore studentici koja je izbačena s ispita jer je nosila suknju duljine do iznad koljena. Ženama su se pridružili i alžirski muškarci kako bi podržali izbačenu studenticu prava.

Student ostavio upaljena svjetla na automobilu – evo što se dogodilo

Objavljeno 30.04.2015.

Ako vozite, onda znate da se na autima češće nađu poruke tipa: "Udario sam ti auto na parkiralištu – nađi me ako možeš!" umjesto nekih poštenih i dobronamjernih. No, jedan je student na svom automobilu pronašao potpuno drugačiju poruku...

Facebook će nas od sada podsjećati na sve one prekrasne trenutke koje smo proživjeli

Objavljeno 26.03.2015.

Svi mi ponekad volimo zaploviti rijekama uspomena, a Facebookov novi alat nazvan On This Day pomaže da isto učinimo i putem društvenih mreža...

Perverzno ili ne? Ova fotka danas je zapalila Internet, znate li zašto?

Objavljeno 16.03.2015.

Čini se kako imamo novi viralni hit! Ugledna voditeljica Natasha Billing našla se u središtu najnovijeg viralnog hita, a za sve je kriv izrez na njezinom sakou.

Stvari koje radite na Facebooku, a u stvarnosti nikada ne biste!

Objavljeno 04.03.2015.

Nije novost da smo na društvenim mrežama mnogo hrabriji nego u stvarnom životu; lakše dijelimo komplimente, obraćamo se osobi koja nam se sviđa i iznosimo vlastite stavove.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se