Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Facebook

I poznata lica griju stolice: Ava Karabatić priprema se za obranu diplomskog

Objavljeno 30.01.2015.

Ako pratite fan page naše vjerojatno najpoznatije studentice s Filozofskog fakulteta u Zadru, onda se sigurno vidjeli da je objavila fotke iz knjižnice…

Okončana afera Facebook: predsjednica Stegovnog povjerenstva dala ostavku!

Objavljeno 17.12.2014.

Na jučerašnjoj sjednici Fakultetskog vijeća na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, predsjednica Stegovnog povjerenstva za studente, prof. dr. sc. Ksenija Dumičić, podnijela je neopozivu ostavku, potvrdila je Ivana Obad, suradnica za odnose s javnošću EFZG-a.

Pobjeda ‘malenih’ u aferi Facebook: studentice pomilovane, disciplinskoj komisiji loše se piše

Objavljeno 12.12.2014.

Prema anketi jutarnjeg.hr, 88% glasača ne vidi razloga za kažnjavanje studentica zbog benignih kritika na društvenoj mreži. Stegovni postupak zbog statusa s Facebook grupe nije ni smio biti pokrenut, tvrde otpočetka pojedinci koji su stali u obranu studentica.

Afera Facebook se nastavlja: studentice su mogle proći i 'gore'

Objavljeno 11.12.2014.

Razmotrit će se odluka povjerensta Ekonomskog fakulteta o kaznama za tri studentice, a sve će biti odlučeno na sjednici 16. prosinca.

Kažnjena studentica ekonomije: 'Kaznili su me zbog mišljenja. Ne, neću se ispričati!'

Objavljeno 10.12.2014.

Studentica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta 12 mjeseci ne smije na ispite. Strahuje od gubitka studentskih prava. Druge dvije cure kaznili su sa 6 i 9 mjeseci.

Život izvan i nakon Fejsa: odlučio sa svih 1088 prijatelja popiti kavu!

Objavljeno 01.10.2014.

S koliko frendova s Fejsa doista komunicirate, pijete kavicu ili se družite? Ovaj je student odlučio poručiti svijetu da postoji i život nakon (izvan) Fejsa – popit će kavu sa svakim od svojih 1088 prijatelja!

Društvene mreže i prevare – saznajte vara li vas partner na Facebooku!

Objavljeno 27.08.2014.

Iako su dobre i kvalitetne veze izgrađene na obostranom povjerenju, u partnerskim odnosima često postoji mala doza nesigurnosti i ljubomore.

'Savršeni životi s Facebooka' su prevara – slažete li se?

Objavljeno 26.06.2014.

Imate li i vi prijatelje koji neprestano objavljuju fotke s prekrasnih plaža, cool izlazaka ili romantičnih večera?

'Nadam se da ovu sramotu neće vidjeti profesori i kolege': studentica završila u grupi ‘Najveće Drolje Osnovnih i Srednjih škola’

Objavljeno 25.04.2014.

Nadam se samo da ovu sramotu neće videti moji profesori i kolege i da se priča neće proširiti po fakultetu. Ne znam šta im je ovo trebalo! Otkad sam saznala šta su mi iz čista mira uradili, ne mogu noću oka da sklopim, započela je svoju ispovijest potresena Z. K.

Zanimljivi podaci o vašem Facebook profilu – u sličicama i infografikonima! Super zabavno!

Objavljeno 21.03.2014.

Web stranica Graphi.me napravit će zanimljivu infografiku na temelju informacija s vašeg Facebook profila. Saznat ćete imate li više muških ili ženskih prijatelja, koji im je status veze, u kojim zemljama žive i još mnogo toga. Predlažemo vam da probate, veoma je jednostavno!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se