Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom HZZO

Hoće li studenti živjeti u IZOLACIJI? Sveučilište u Zagrebu objavilo MJERE ZA ZAŠTITU od koronavirusa

Objavljeno 26.02.2020.

HZZO dostavio Preporuku postupanja za studente koji dolaze iz stranih zemalja, a i donosi važne napomene za sve domaće studente koji žive u studentskim domovima...

Već ove godine! Još jedan hrvatski grad postaje destinacija za one koji žele na studij LOGOPEDIJE, ali i još jednog DEFICITARNOG zanimanja

Objavljeno 10.01.2020.

Riječko Sveučilište usmjerilo se prema pokretanju novih studijskih programa koji svakako prate smjernice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kad su kvote u pitanju...

Tog ima samo kod nas! Isti faks, profesori, posao – a različite plaće...bitno je samo koje su godine upisali studij

Objavljeno 02.10.2019.

Neki imaju licencu za rad, neki nemaju. Neki će raditi pod nadzorom, neki će biti pripravnici. Plaća? Pripravnicima bruto 6350, a onima koji će raditi 'pod nadzorom' i s licencom za samostalni rad 9449 kuna!

Dobre vijesti za redovne studente: Odsad bez potvrde o studiranju do zdravstvenog osiguranja

Objavljeno 06.11.2017.

Zdravstveno osiguranje bitno je uvijek i nikako se ne rješava tek kad se pojavi zdraveni problem. Stoga je ova obaveza pri vrhu onih koje svaki student obavlja početkom akademske godine. Prijašnjih godina bilo je potrebno ovjerenu potvrdu s fakulteta odnijeti u HZZO, ali sada to više nije slučaj.

Studenti ne moraju HZZO-u donositi potvrde o redovnom upisu

Objavljeno 28.09.2015.

Studenti ni ove godine ne moraju Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje (HZZO) dostavljati potvrde o redovnom upisu u akademsku godinu 2015/2016.

HZZO se ‘umrežio’: redoviti studenti neće više morati nositi potvrde o studiranju

Objavljeno 03.11.2014.

Redoviti studenti više ne moraju nositi potvrde o školovanju radi reguliranja zdravstvenog osiguranja u HZZO jer je Zavod preuzeo podatke o redovitim učenicima i studentima koji su upisani u akademsku godinu 2014/2015., prema sporazumu s eMaticom i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se