Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Ika

Počinje velika međunarodna razmjena, uključi se i ti!

Objavljeno 14.03.2011.

AIESEC Varaždin i ove je godine krenuo u realizaciju svog najvećeg projekta temeljenog na razmjeni. Young Enterpreneurs in Croatia projekt je namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola, s ciljem da razviju svoje poduzetničke vještine sudjelujući u raznim radionicama i debatama.

Studenti, izbjegavajte

Objavljeno 01.03.2011.

Evo ukratko savjeta koji britanskim studentima upućuju iz Russel Groupa, izdavača koji svake godine radi vodič za upis na dvadesetak najprestižnijih falkulteta. Ako baše ne morate upisivati povijest umjetnosti, fotografiju, dizajn ili studije medija – nemojte!

Trebaju li profesori i studenti biti frendovi na Fejsu?

Objavljeno 22.11.2010.

Da? Ne? Ideja da vam profa gleda fotke sa zadnjeg tuluma ili još bolje, da vi gledate fotke s njegovog... Kako vam to zvuči? Da li bi vam prijateljstvo s profesorima na Fejsu stvarno olakšalo studiranje?

iStudiez Pro - odlična iPhone aplikacija za studente

Objavljeno 19.07.2010.

Možda postotak naših studenata koji posjeduju Appleovu igračkicu nije nešto senzacionalan, ali ipak predstavljamo izuzetnu aplikaciju za sretnike koji u džepu furaju indeks i iPhone – iStudiez Pro

Faks radi svoju iPhone aplikaciju

Objavljeno 07.07.2010.

Kod nas se fakulteti još muče činjenicom radi li lokalni fotokopirni stroj no sveučilište u Coloradu izbaciti će uskoro iPhone aplikaciju za interno korištenje studenata...

Najprofitabilniji studentski smjerovi

Objavljeno 02.07.2010.

Postoji dva načina da se u životu dokopate love. Prvi je da zaboravite na studiranje i bacite se u zanatlije. Auto lakirer, soboslikar, parketar, električar, vodoinstalater... para ko kenje. Ako već morate imati indeks, evo par ideja kako isprve sjesti na odličnu plaću...

Matematička formula olajavanja po Facebooku

Objavljeno 02.04.2010.

Brzini svjetlosti još eventualno konkurira brzina širenja tračeva, pogotovo uz pomoć društvenih mreža kao što su Twitter ili Facebook.

Otputujte kroz vrijeme u CineStaru

Objavljeno 10.11.2009.

MojFaks i Blitz film poklanjaju vam 5x2 ulaznice za film "Žena vremenskog putnika" u CineStaru.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se