Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Oxford

NEMOJTE ustajati starijima u tramvaju: Znanstvenici pronašli odličan razlog da BAŠ VI nastavite sjediti u javnom prijevozu

Objavljeno 19.10.2017.

Sjećate li se onog kolege koji je odlučio i javno obznanio da više nikada neće ustajati starijima u javnom prijevozu? Čini se da je njegov stav cijelo vrijeme bio ispravan...

Za one koji će karijeru posvetiti 'čupavcima': Prestižno sveučilište daje stipendije ljubiteljima životinja

Objavljeno 19.09.2017.

Odjel zoologije na Sveučilištu Oxford stipendira studente koji se bave upravo spomenutom granom znanosti. Ove stipendije bit će dodijeljene studentima koji su odlučili upisati diplomski i poslijediplomski studij zoologije na Oxfordu.

Nakon studija psihologije – doktorat o majmunima: Upoznajte Elenu, jedinu hrvatsku primatologinju

Objavljeno 23.06.2017.

Elena Račevska je jednostavna, obična, skromna i pomalo sramežljiva mlada djevojka iz Zagreba, ujedno i jedina hrvatska primatologinja, koja je diplomirala na istraživanju zapadnih nizinskih gorila i prošle jeseni upisala doktorat na temu lemura.

Genijalno: Dobila odbijenicu od faksa pa od nje napravila neočekivano

Objavljeno 27.01.2017.

Studenti u Hrvatskoj to nisu iskusili na takav način, ali studenti iz SAD-a ili Velike Britanije dobivaju odbijenice sa sveučilišta kada na njega nisu primljeni. Jedno takvo 'nesretno' pismo dobila je i jedna Britanka pa od njega napravila likovno djelo.

Prijavi se već danas: Oxford po prvi puta ponudio online kolegij

Objavljeno 16.11.2016.

Jedno od najboljih svjetskih sveučilišta pridružilo se brojnim drugim fakultetima koji nude otvorene online kolegije (MOOC-ove) dostupne svima s internetskom vezom.

Ovo je najtežih 5 pitanja s prijemnog za Oxford: kako biste odgovorili?

Objavljeno 14.10.2016.

Kandidati koji se nadaju upisati ovo prestižno sveučilište morat će na prijemnom odgovarati na malo drugačija pitanja...

Odabrali najbogatiji: 10 sveučilišta koja 'proizvode' najviše milijunaša

Objavljeno 09.09.2016.

Jeste li se ikada zapitali koja sveučilišta 'proizvode' najviše milijunaša i koje su studije završili najuspješniji ljudi na svijetu? Nova studija Spear'sa i WealthInsightsa nudi nam odgovor na ova pitanja.

Pitanja s najtežeg prijemnog ispita na svijetu: All Souls College

Objavljeno 09.11.2015.

Već smo vas zainteresirali za nekoliko pitanja koja su 'procurila' iz Oxforda – jednog od najprestižnijih sveučilišta na svijetu, a sad vam donosimo cijelu listu esejskih pitanja s jednog od oxfordskih fakulteta od kojih će vas zaboliti glava.

Prestižna sveučilišta jedan su klik daleko: diplome 'na daljinu'

Objavljeno 27.10.2015.

Studirati na Oxfordu iz vlastite sobe? Zašto ne...

Provjeri možeš li upasti: Oxford objavio pitanja s prijemnih ispita

Objavljeno 13.10.2015.

Sveučilište u Oxfordu jedna je od najprestižnijih akademskih institucija na svijetu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se