Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom SF

32893 maturanta ove će godine pisati DRUGAČIJU maturu: Evo što je sve novo, koji su predmeti i dalje najpopularniji, a što neće morati učiti...

Objavljeno 20.05.2020.

Ova školska godina bila je izazov za sve učenike, a naročito maturante. Prebacivanje u online način rada u promjene oko polaganja državne mature, već mjesecima su tema koja se svakodnevno prati.

Snalaze se u pekari: Studenti u Slavonskom Brodu su prvo imali menzu sa sirovim ćevapima, a sada do studenog nemaju gdje jesti

Objavljeno 24.10.2018.

Prehrana u menzi je vrlo bitna za studente jer tako mogu pojesti topao obrok po niskoj cijeni. Subvencionirana prehrana jedno je od studentskih prava, a problem nastaje kada studenti ostanu zakinuti baš kada je o subvenciji riječ. Takvu situaciju trenutno prolaze studenti u Slavonskom Brodu kojima je obećana menza početkom nove akademske godine. No, za sada se čini kao 'obećanje - ludom radovanje' jer nova menza vrata otvara najvjerojatnije tek u studenom.

Sve Leine transformacije: Upoznajte studenticu koja će vas totalno zbuniti svojim makeup 'maskama'

Objavljeno 22.05.2018.

YouTube scena puna je osoba koje na svojim kanalima pokazuju kako se uz pomoć šminke transformiraju u različite poznate likove poput super junaka, Disney princeza ili poznatih osoba. Ta fascinantna umjetnost zove se 'body painting', a upravo tom vrstom umjetnosti bavi se zagrebačka studentica Lea Klečak pa svojim 'maskama' zbunjuje ljude.

Otputuj u Norvešku na najveći međunarodni studentski festival - dovoljno je da znaš engleski!

Objavljeno 05.09.2016.

Budi dio najvećeg međunarodnog festivala za studente koji će se održati u norveškom gradu Trondheim od 9. do 19. veljače 2017. godine! Participacija je besplatna, a prijave su otvorene od 1. rujna.

Nova nagradnjača: MojFaks i Blitz Cinestar vode te u kino!

Objavljeno 28.08.2015.

Tko ne voli ići u kino? Još kad je besplatno...

Bojice u ruke: bojanke za odrasle protiv dosade i stresa

Objavljeno 28.07.2015.

Osim što vraćaju u bezbrižno vrijeme djetinjstva, takve bojanke, prema tvrdnjama psihologa i psihoterapeuta, pomažu da se čovjek riješi nagomilane napetosti te da mirnije spava.

Što je novo u kinima? Zatišje pred buru blockbustera...

Objavljeno 04.02.2014.

Fenomen zatišja pred velike događaje ili elementarne nepogode nije neobičan u prirodi oko nas. U džungli filmske industrije i prateće kino-distribucije možda se događa slična stvar.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se