Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Srbija

Zbog nje uče cijelu noć: Studenti u Srbiji konzumiraju lako dostupnu, ali opasnu drogu za vrijeme ispitnih rokova

Objavljeno 23.01.2019.

Modafinil je lijek za liječenje pospanosti uzrokovanom narkolepsijom, poremećajem spavanja u smjenskom radu ili apneje u snu. Neki od nuspojava ovog lijeka su glavobolja, tjeskoba, a moguće su i halucinacije. Zato se modafinil i naziva drogom, a vjerovali ili ne, sve je popularniji među studentima u Srbiji...ili barem tako tvrde tamošnji mediji.

Miksanjem do diplome: U susjedstvu pokrenut novi studij, a mnogi se pitaju može li biti besmisleniji

Objavljeno 02.07.2018.

Većina tuluma ne može proći bez DJ-a koji za svojim pultom na mikseti pušta dobru glazbu. Ti momci i djevojke koji se nalaze iza DJ pulta s gramofonskim pločama i hrpom svjetlećih gumbića su uglavnom samouki 'glazbenici' te im za puštanje glazbe nije potrebno formalno obrazovanje...ili smo barem tako mislili dosad jer u Srbiji odnedavno možete postati 'diplomirani DJ'.

Bolje 'griju stolicu': I u susjedstvu djevojke DUPLO USPJEŠNIJE od muških kolega

Objavljeno 12.09.2017.

U 2016. godini u Srbiji su diplomirala 51.554 studenta što je broj skoro identičan onome koliko ih je u prošlogodišnjim upisnim rokovima dobilo indekse. Među novopečenim diplomcima i brucošima prednjače djevojke.

Nove zvijezde na akademskom nebu: Kako to da je Srbija u vrhu, a Hrvatske nema nigdje?

Objavljeno 10.02.2017.

Država s jakim i velikim visokoobrazovnim sustavom mahom ima jaku ekonomiju, a to pokazuje i nedavna analiza London School of Economics. Rezultati analize pokazuju koje države su nove super zvijezde u akademskom svijetu, a na popisu se našla i Srbija.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se