Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Work

GENIJALNO! Stol za ležanje na poslu: Totalno ga vidimo i na predavanjima VIDEO

Objavljeno 20.01.2020.

Nakon cjelodnevnog grbljenja na prastarim stolicama ili drvenim klupama, kralježnici prosječnog studenta treba masaža ili opuštanje u horizontali. A što kad bismo u horizontali mogli slušati predavanja?!

Studenti & 'Work and Travel': 'Dok tamo radiš dva posla dnevno osjećaš se kao rob, ali sve se na kraju isplati'

Objavljeno 08.05.2019.

Work and Travel program je koji omogućuje studentima obavljanje poslova sezonskog karaktera kod poslodavaca širom Amerike. Ono po čemu se ovaj program razlikuje od npr. Erasmusa, je taj što se sastoji od dva dijela; radnog programa i turističkog programa. Jedini uvjet za sudjelovanje u ovom programu je biti student (redovni ili izvanredni), neovisno o godini studija.

Radi i putuj po Americi: Kako je ova studentica zamijenila Zrće američkim plažama

Objavljeno 12.01.2017.

Student si i voliš putovanja? Želja ti je otići 'preko bare'? Sve ovo i još više donosi ti program kulturne razmjene studenata Work&Travel USA.

Ona je 'Buduća liderica': FER-ova studentica osvojila nagradu za poduzetnu ženu

Objavljeno 10.01.2017.

Djevojke koje počnu vrlo rano razmišljati o budućoj karijeri te kreću putem poduzetništva, znaju koliko je ponekad teško dodatno uskladiti obaveze na fakultetu i privatni život.

Znoj, suze i napeti mišići: Nudimo par ideja kako postići 'u zdravom tijelu zdrav duh'

Objavljeno 09.03.2016.

Fitness-instruktorica Nikolina Bestić napominje da mladi ne vježbaju dovoljno ili vježbaju nekoliko mjeseci dok im ne postane preteško.

Suradnja budućnosti: najbolji zagrebački prostori za 'coworking'

Objavljeno 26.02.2016.

'Coworking' je način suradnje u kojem više nezavisnih profesionalaca radi u zajedničkom prostoru gdje ostvaruju suradnju, ali i razmjenjuju ideje, iskustva i poznanstva.

Objavljeno 31.08.2010.

Jedne jesenske večeri 2003. godine, student Harvarda i genijalni kompjuterski programer Mark Zuckerberg sjeo je za svoje računalo i započeo raditi na novoj ideji...

Matematička formula olajavanja po Facebooku

Objavljeno 02.04.2010.

Brzini svjetlosti još eventualno konkurira brzina širenja tračeva, pogotovo uz pomoć društvenih mreža kao što su Twitter ili Facebook.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se