Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Prijedlog za uvođenje kolegija 'Upravljanje stresom': hrvatska sveučilišta pomažu opterećenim studentima

Objavljeno 08.07.2016.

Iako je tijekom ispitnih rokova, ali i studiranja općenito veoma bitno da se studenti sami dobro pripreme i imaju načine kako smanjiti stres, uvelike mogu pomoći i Sveučilišta.

54 glasa protiv: Ništa od suradnje FFZG-a i KBF-a

Objavljeno 01.07.2016.

Fakultetsko vijeće na današnjoj izvanrednoj sjednici odbacilo je ugovor o izvođenju zajedničkog dvopredmetnog studija s Katoličkim bogoslovnim fakultetom.

Objavljen Natječaj za smještaj u studentskim domovima za sljedeću akademsku godinu

Objavljeno 27.06.2016.

Studentski centar u Zagrebu raspisao je Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj 2016./2017. godini.

Ljetni smještaj u domovima: samo ako bude slobodnih kapaciteta

Objavljeno 13.06.2016.

Svi studenti kojima akademske obveze završavaju do 30. lipnja moraju iseliti iz studentskih domova zaključno s tim danom.

Predstavljena himna Europskih sveučilišnih igara: 'Sve dok srce vjeruje'

Objavljeno 07.06.2016.

U zagrebačkoj Pivani jučer je predstavljena službena himna Europskih sveučilišnih igara, naslova 'Sve dok srce vjeruje'. Tekst i glazbu potpisuje Boris Kovačić, aranžman i produkciju Nikša Bratoš, dok je izvođač Damir Kedžo.

Otvoren Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje na Agronomskom fakultetu

Objavljeno 25.05.2016.

Na nedavno održanim Danima karijera na Agronomskom fakultetu u Zagrebu predstavljen je novoosnovani Centar za podršku i karijerno savjetovanje studenata - tek drugi među sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.

Alarmanta statistika: 50% apsolvenata medicine spremno je iseliti iz Hrvatske

Objavljeno 19.05.2016.

U Hrvatskoj trenutačno nedostaje između 3500 i 4000 liječnika specijalista, a u idućih šest godina u mirovinu će ih otići 1700. Istodobno će u sustav ući novih 3000 liječnika.

Saznali smo sve o upisima na 1. godinu faksa - evo koliko će studenata upisati fakultete u Zagrebu iduće godine

Objavljeno 13.05.2016.

Danas je objavljeno baš sve što budući studenti trebaju znati o upisima na I. godinu faksa, a saznali smo i koliko će studenata upisivati pojedini fakulteti...

Zabava, kreativnosti i obrazovanje u ruhu tehnologije na ovogodišnjem StudentCuts festivalu

Objavljeno 05.05.2016.

Na sinoć održanoj konferenciji za predstavnike studentskih medija i udruga, održane kroz neformalno druženje u Toster baru, Petrinjska 7, predstavljen je treći po redu festival StudentCuts, festival studentske kreativnosti.

Dođi na Financial Week -  tjedan posvećen edukaciji mladih o financijama

Objavljeno 02.05.2016.

Bježi ti lova ili ju želiš upecati iz EU fonda? Studiraš financije ili one studiraju tebe? Što nam Bitcoin donosi u budućnosti? Dođi na Financial Week i stani na pravu stranu jednadžbe!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se