Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Medicina se sve više feminizira: Miličić o ponovnom uvođenju prijemnog na Medicinski fakultet

Objavljeno 29.07.2015.

Ovog vikenda medijima je odijeknuo naslov članka objavljenog u Magazinu, subotnjem dodatku Jutarnjeg lista: "Prijemni smo uveli jer je na medicini previše djevojaka".

Objavljen Natječaj za upis u prvu godinu diplomskih studija

Objavljeno 28.07.2015.

Sveučilište u Zagrebu u petak je objavilo Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskih studija.

Komadić divljine u metropoli: Zoološki vrt u Maksimiru slavi 90 godina postojanja

Objavljeno 23.07.2015.

Ako studiraš šumarstvo ili agronomiju ili jednostavno voliš šetati parkom Maksimir, onda jako dobro znaš da se u sumrak svakog dana iz zoološkog čuje rika lavova i glasanja životinja koja je teško dešifrirati.

Mjesto za poljubac – nova turistička atrakcija u Zagrebu

Objavljeno 10.07.2015.

Zagreb proslavio Međunarodni dan ljubljenja službenim otvorenjem „Mjesta za poljubac” na vidikovcu ispred kule Lotrščak na Gornjem gradu...

Studenti Zagreba i Splita stvaraju radna mjesta

Objavljeno 07.07.2015.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i rektor Sveučilišta u Splitu Šimun Anđelinović potpisali su u Gradskoj upravi Sporazum o suradnji na Programu postakademskog zapošljavanja, uz prisustvo zagrebačkog rektora Damira Borasa.

U Zagrebu se otvara Muzej torture: domaće sprave za mučenje koje lede krv u žilama

Objavljeno 07.07.2015.

Tortura je u povijesti bila jedan od najekstremnijih oblika nanošenja tjelesne i duševne boli kako bi se od osobe izvukle informacije. Vrhunac je bio u srednjem vijeku kada su sprave za mučenje dobivale sulude oblike, a ljudi su bili mučeni na najbrutalniji mogući način.

Studenti pokrenuli novi turistički obilazak Zagreba: samo pratite goluba i ludo se zabavite!

Objavljeno 06.07.2015.

Započelo ‪#‎điranje‬ noćnim životom jer metropola nije dosadna tijekom ljeta! Điraj po Zagrebu, prati goluba i ludo se zabavi. Jer ovaj grad i ljeti je živ!

Nova dekanica Pravnog fakulteta nominirana za homofobkinju desetljeća

Objavljeno 03.06.2015.

Dubravka Hrabar prije nekoliko dana izabrana je na mjesto dekanice Pravnog fakulteta u Zagrebu. Hrabar, predstojnica Katedre za obiteljsko pravo, na poziciju će stupiti početkom listopada, kada istječe mandat aktualnog dekana Hrvoja Sikirića.

Studenti jeftinije na izlet: do Beča i natrag za samo 283 kune

Objavljeno 26.05.2015.

Hrvatska je autobusima sve bolje povezana sa zapadnom Europom, a veća konkurencija donijela je putnicima više polazaka i niže cijene.

Proglašeni pobjednici nacionalnog moot court natjecanja studenata pravnih fakulteta

Objavljeno 13.05.2015.

Moot Court Croatia je natjecanje u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na moot court natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta, a okuplja samo najbolje studente prava iz cijele Hrvatske.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se