Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Europske sveučilišne igre 2016: raspisana 4 natječaja za stručno osposobljavanje

Objavljeno 02.04.2015.

Europske sveučilišne igre su svakim danom sve bliže. 2016. godina je rezervirana za Zagreb i Rijeku, a time i Studentski dom Stjepan Radić. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju i vašu pomoć!

Traju još danas: hoćeš li izaći na izbore za Studentski zbor?

Objavljeno 26.03.2015.

Znaš li da se, ukoliko studiraš u Zagrebu, održavaju izbori za Studentski zbor? Izbori su započeli jučer, 25. ožujka, a glasovati možeš i danas, 26. ožujka.

Svaki treći student u Zagrebu studira na tehničkom fakultetu

Objavljeno 23.03.2015.

Trenutačno u Hrvatskoj ima 17 posto visokoobrazovanih, a projekcija kaže da će njihov broj u idućem razdoblju biti nešto veći od 20 posto.

Predstavljen Projekt postakademskog samozapošljavanja

Objavljeno 02.03.2015.

U srijedu 25. veljače 2015. u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu predstavljen je Projekt postakademskoga samozapošljavanja.

Prijavi se i ti - Izbori za Studentski zbor i studentske zborove sastavnica

Objavljeno 23.02.2015.

Ako misliš da posjeduješ sve kompetencije za člana Studentskog zbora, prijavi se na izbore.

Valentinovo se bliži: koji su hrvatski gradovi najromantičniji?

Objavljeno 28.01.2015.

Među najromantičnijim gradovima svijeta našlo se i nekoliko domaćih odredišta tako da nećete nužno bankrotirati ako odlučite razveseliti bolju polovicu romantičnim izletom...

Biciklom kroz Zagreb: mapa biciklističkih staza glavnog grada!

Objavljeno 20.01.2015.

Sindikat Biciklista objavio je na svojim stranicama kartu biciklističkih staza Zagreba koja obuhvaća različite mogućnosti i preporuke za kretanje biciklom.

Nadaš se poslu u školi? Ne, ako ćeš predavati ove predmete!

Objavljeno 16.01.2015.

Ako ti je životni san predavati u školi nakon što diplomiraš, možda će te obeshrabriti vijest da je ove godine u zagrebačkim osnovnim i srednjim školama bez posla ostalo 37 profesora i nastavnika. Zbog smanjene satnice bez posla su ostali uglavnom profesori likovnog, glazbenog i tjelesnog odgoja…

Zdravstvena kineziologija i zdravstveni turizam - novi studij za izobrazbu sportskih trenera

Objavljeno 16.01.2015.

Kineziološki fakultet iz Zagreba i Savez sportova Istarske županije potpisali su 14. siječnja ugovor o provedbi izvanrednog stručnog studija za izobrazbu sportskih trenera u Puli. Ugovor je u ime fakulteta potpisao dekan prof. dr. Damir Knjaz, a u ime Saveza predsjednik Anton Peruško. Potpisivanju su prisustvovali i županijska pročelnica za sport Patricija Smoljan i pročelnik Studijskog centra za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu dr. sc. Hrvoje Sertić.

Povratak studentima: Ivo Josipović vraća se na fakultet

Objavljeno 13.01.2015.

Kao što je više puta najavljivao, a kako su jučer potvrdili i njegovi bliski suradnici, nakon prestanka dužnosti predsjednika Ivo Josipović namjerava se vratiti na Katedru za kazneno procesno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se