Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom blokada

Izvještaj sa Plenuma u Rijeci

Objavljeno 25.11.2009.

Dana 24. studenog održana je 38. sjednica Plenuma Nezavisne studentske inicijative za besplatno obrazovanje Rijeka. Glavni zaključak Plenuma nastavak je blokade Filozofskog fakulteta za naredna 24 sata, kada se održava sljedeći plenum.

Studenti iz Splita danas se pridružuju prosvjedima

Objavljeno 25.11.2009.

Blokade fakulteta nastavljaju se u Zagrebu, Rijeci i Puli, a od danas i u Splitu...

Blokiran i Fakultet političkih znanosti

Objavljeno 24.11.2009.

Studenti nisu zadovoljni predloženim izmjenama Zakona o znanosti i visokom obrazovanju te i dalje zahtijevaju potpuno javno financiranje...

Studenti objavili prijedlog izmjena Zakona o znanosti i visokom obrazovanju

Objavljeno 24.11.2009.

Za razliku od proljetnih blokada akcija se ovaj put nije iz zagrebačkog centra širila na sveučilišta u ostalim gradovima, već su blokade provedene koordinirano i istovremeno...

Studentski prosvjedi - i ti možeš sudjelovati!

Objavljeno 24.11.2009.

Bili ste na prosvjedu? Pošaljite nam svoje komentare, fotke, sve što želite da se zna, a mi ćemo to objaviti u posebnoj rubrici "Studentski prosvjedi".

Video: Studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci zauzeli zgradu fakulteta

Objavljeno 24.11.2009.

Studenti su odbili prisilno legitimiranje te su odlučili 'nekontrolirano' ušetati u prostorije fakulteta. Zaštitari su na kraju popustili...

Izvanredna sjednica Skupštine FPZG-a

Objavljeno 24.11.2009.

Studentska borba za javno financirano visoko obrazovanje u sklopu koje je proljetos diljem Hrvatske bilo blokirano preko 20 fakulteta, nastavlja se te sljedeći tjedan kreće u novu fazu.

Filozofski fakultet u Zagrebu u ponedjeljak blokira D7

Objavljeno 24.11.2009.

Na posljednjem plenumu Filozofskog fakulteta u Zagrebu odlučeno je da će se idući plenum održati u ponedjeljak u 12 h kada će se blokirati najveća dvorana Filozofskog fakulteta, Dvorana 7.

Odluka je pala: Ponovno počinje blokada Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Objavljeno 23.11.2009.

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta na današnjem su plenumu ponovno izglasali blokadu fakulteta koja će se odvijati po istim principa kao i ona u travnju...

Uskoro kreću novi studentski prosvjedi i blokada fakulteta

Objavljeno 20.11.2009.

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta nezadovoljni odnosom vladajućih prema njihovim zahtjevima pripremaju novu blokadu fakulteta.




Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se