Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom brucoši

10 stvari o studiranju koje bismo voljeli da smo znali na prvoj godini faksa

Objavljeno 30.09.2015.

Svi se sjećamo sramotnih situacija u kojima smo se našli i glupih stvari koje smo napravili kao brucoši. Većina nas može lijepo nasmijati, a o nekima jednostavno ne želimo pričati.

Prvi tjedan na fakultetu – u emojijima

Objavljeno 24.09.2015.

Za sve one koji su spakirali svoje stvari, pozdravili se s roditeljima i drugim članovima obitelji, mahnuli im prije ulaska u automobil, autobus ili dom i koji se vesele započeti novo poglavlje u svome životu, možda ste malo nervozni od iščekivanja i zamišljanja kako će to biti – studirati.

Vraća se eksplozija zvuka! Brucošijada FER-a otkrila prve izvođače

Objavljeno 23.09.2015.

Čak i ako ne studiraš na FER-u znaš da je brucošijada studenata ovog fakulteta jedna od najboljih u gradu...To je jednostavno tako.

Savjet stručnjaka: Idealizam Tarzana koji sve može sam loš je za studente

Objavljeno 25.08.2015.

Nova akademska godina – novi stresovi! Još k tome ako si brucoš koji će od ove jeseni uz čari studentskog iskusiti i čari samostalnog života te upoznavanja novog grada – stres može biti samo još i veći.

Upoznaj svoj (novi) grad – besplatno razgledavanje Zagreba kao stvoreno za brucoše

Objavljeno 21.08.2015.

Zagreb je veliki grad koji ti nudi mnoštvo sadržaja. Između ulica, kvartova, tramvajskih linija i menzi – sigurno ćeš neko vrijeme provesti hvatajući konce orijentacije po gradu. Zbog toga ti predlažemo da besplatno upoznaš svoj novi grad, u društvu profića koji će ti otkriti neke jedinstvene informacije o Zagrebu.

Natrag u domove do Božića: dotad stanarina od 150 eura mjesečno

Objavljeno 18.08.2015.

Iako s mjesec dana zakašnjenja, od sutra će u studentskim domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje umjesto studenata svakodnevno biti radnici. Naime, konačno počinje njihova obnova, što znači i da će do kraja radova više od 4500 studenata biti bez smještaja.

Sve veća razlika: rekordan broj djevojaka upisuje fakultete

Objavljeno 17.08.2015.

Britanska sveučilišta svoja su vrata djevojakama i ženama otvorila tek 1920. godine. Iako su žene u ove arene za borbu za obrazovanjem puštene stotinama godina nakon muškaraca, čini se da prosperiraju i cvjetaju snažnije no ikada prije.

Bolno iskrene stvari koje sam naučio kad sam se kao brucoš odselio od tate i mame

Objavljeno 30.07.2015.

Puno toga naučiš kada postaneš brucoš, recimo kako izgleda stvarni život...

Budući brucoši obeshrabreni teškim prijemnim ispitom

Objavljeno 01.07.2015.

Jučer se održao prijemni ispit iz opće informiranosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a neka su pitanja budućim studentima zadala glavobolje.

Dileme svakog brucoša prije preseljenja u dom: ove stvari nemoj nositi sa sobom

Objavljeno 22.04.2015.

Kao što postoje osobe - hrčci koje skupljaju hrpetine beskorisnih stvari i time si zakrčuju životini prostor, postoje i osobe koje se ne znaju razumno pakirati. Ako i ti za vikend izlet spakiraš 2 kofera odjeće i šest pari cipela (nek se nađe), dobro razmisli kako se spakirati prije odlaska u dom ili unajmljeni studentski stan.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se