Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom bubice

Kome se još uči? Ovi su studenti završili faks 'na bubicu'

Objavljeno 27.09.2019.

Tko god kaže da akademska zajednica ne ide u korak s tehnologijom, zaboravlja na onaj dio studentske populacije koji ispite polaže prepisivanjem. Ima tu i dalje oldschool metoda poput prepisivanja sa skripti, ali većina se ipak modernizirala. Posljednjih godina veoma su aktualne različite vrste bubica i kamerica vrlo dostupnih većini studenata, to su i satovi za prepisivanje i mnoštvo drugih gadgeta.

Ne smiju se koristiti za varanje na ispitima? Studentske 'bubice' stigle i u oglasnike

Objavljeno 08.05.2017.

Gerila oglasi za studentske bubice mogu se vidjeti po skoro cijelom Zagrebu: uglavnom stoje zalijepljeni na tramvajskim stanicama te u blizini fakulteta i SC-a. Iza ovih reklama stoji stranica bube-bubice.com s koje tvrde da su 'bubice vaš najbolji šalabahter'.

Nakon ispita – na vađenje: Studenti sve češće traže pomoć liječnika zbog korištenja bubice

Objavljeno 25.01.2017.

Nakon položenog ispita, studenti sve češće, umjesto proslave, odlaze u ORL klinike da im liječnici izvade bubicu iz uha.

James Bond na studentski način: hrvatski studenti varaju pomoću kamera, naočala, satova i bubica

Objavljeno 14.12.2016.

Za studente koji na ispitima prepisuju najblaže se može reći da idu linijom manjeg otpora. Uz novu tehnologiju koja djeluje pomalo špijunski, neki od njih davnih su dana zaboravili na knjigu i vlastito znanje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se