Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom budžet

Na što studenti troše najviše, a na što najmanje novca?

Objavljeno 18.09.2015.

I dok se brucoši pripremaju za početak akademske godine, novi podaci pokazuju na što će i koliko otprilike trošiti tijekom studiranja.

Ovakve izume još niste vidjeli: Studenti dokazali da je skroman budžet majka kreativnosti

Objavljeno 10.09.2015.

'Uradi-sam' projekti mogu ti uštedjeti gomilu novca, a ovi su primjeri genijalnosti na djelu najbolji pokazatelj kako se svakodnevni problemi mogu jeftino riješiti – potrebno je samo malo mašte i kreativnosti.

Teško se zarade, a lako potroše: kako s novcem nakon diplome?

Objavljeno 20.08.2015.

Svi mi sanjamo isti san: nakon diplome, zaposlit ćemo se u struci, raditi posao koji obožavamo (a koji neće biti pretežak i prezahtjevan) i za koji ćemo biti jako, jako, jako dobro plaćeni. Nećemo morati zbrajati 'žute' u novčaniku za sitniš, nećemo morati razmišljati možemo li naručiti onu skupu pivicu u kafiću ili kupiti onaj malo bolji par tenisica. Moći ćemo sve! Sve!

Velike ideje za mali budžet: kako studentski džep može preživjeti Valentinovo?

Objavljeno 03.02.2015.

Nije bitno jesi li slobodna ili sretno zaljubljena, ali u veljači nitko ne može izbjeći taj famozni 14. dan u mjesecu. Donosimo nekoliko ideja kako ga preživjeti na studentskom budžetu.

Kad nemaš para za hranu - neobični načini kako se prehranjuju neki studenti

Objavljeno 29.09.2014.

Studentski život nije lagan. Nakon predavanja dolazi vrijeme za izlaske, rundanje i cuganje, a tek ponoćni ‘munchiji’ koji vas kao u transu vode do najbližeg pizza-cuta ili pekare koja tek pokreće proizvodni pogon mirisnih bureka. Treba to sve financirati!

Zlo i naopako: slovenski studenti roditeljima kupuju hranu i plaćaju račune

Objavljeno 29.04.2014.

Šokantno otkriće pilot istraživanja o utjecaju recesije i siromaštva te njihovih utjecaja na obitelj pokazalo je da petina studenata koji primaju stipendije ili privređuju na poslovima preko studentskih ugovora pomažu obiteljima plaćanjem računa i kupovanjem hrane!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se