Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom darivanje

Najhrabrijima klopa za 'dž': Darujte krv i jedite besplatno u restoranu SC-a

Objavljeno 13.12.2018.

Darivanje krvi je jako lijepa gesta koja vas doslovno ne košta ništa, a nekome drugome može biti od velike pomoći pa čak mu može spasiti i život. Sada i studenti imaju priliku darivati krv u sklopu velike akcije, a nagrada za hrabrost je besplatni ručak u restoranu Studentskog centra.

Proslava obrane diplomskog: Trebaš li mentoru dati poklon i pripremiti zakusku za komisiju ili je dovoljno – ništa?

Objavljeno 15.11.2017.

Pisanje završnog rada zadnja je stepenica prije dobivanja diplome i punopravnog statusa akademskog građanina koji vam nakon toga pripada. S obzirom da se radi o važnom i svečanom trenutku u životu svakog studenta, kolege se često pitaju kako obilježiti taj dan i zahvaliti mentoru na pomoći i savjetima.

I ove godine studenti daruju krv: budi faca, sudjeluj i počasti se besplatnim ručkom u menzi

Objavljeno 05.12.2016.

Jedna od humanijih gesta koju možemo učiniti jest darivati krv, a to znaju i splitski studenti koji i ove godine organiziraju studentsko darivanje krvi.

Džeparac pretvaramo u iznenađenja: Kako studenti kupuju poklone?

Objavljeno 24.12.2015.

Došli su i ti dugo očekivani zimski praznici, dani kad odmaramo, družimo se s najmilijima, a ponekad se i počastimo – u skladu s našim mogućnostima.

Veliko studentsko darivanje krvi: donori besplatno ručaju u menzi

Objavljeno 16.12.2015.

U prostorijama Studentskog centra u Zagrebu, u Savskoj 25, u tijeku je najveća studentska humanitarna akcija darivanja krvi u Zagrebu.

Vrijeme darivanja: Što pokloniti dečku, obitelji, prijateljima...

Objavljeno 20.12.2012.

Iako će neki zasigurno reći kako se bit Božića izgubila u pretjeranom, pa čak i pomalo reda-radi darivanju, prejedanju i ogromnoj komercijalizaciji blagdana, ipak svatko od nas voli dobiti neki lijepi poklončić, ali i darivati isti. Naravno, ne treba pretjerivati i nikada ne zaboraviti da je ljepota Božića u toplini doma punog najdražih ljudi. Sve drugo, ono materijalno jest prolazno, ali iskreno - i ono nam pruža zadovoljstvo.

Veliko studentsko darivanje krvi u Zagrebu!

Objavljeno 08.12.2011.

Velika studentska akcija darivanja krvi, održat će se u Zagrebu u prostorijama strudentskog doma "Stjepan Radić", u subotu, 10. prosinca 2011. godine od 11:00 do 15:00 sati.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se