Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom deficitarna zanimanja

Već ove godine! Još jedan hrvatski grad postaje destinacija za one koji žele na studij LOGOPEDIJE, ali i još jednog DEFICITARNOG zanimanja

Objavljeno 10.01.2020.

Riječko Sveučilište usmjerilo se prema pokretanju novih studijskih programa koji svakako prate smjernice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kad su kvote u pitanju...

Novost za čakovečke studente deficitarnih studija: Ako diplomiraju u roku ne moraju vraćati stipendije

Objavljeno 23.10.2019.

Nova Odluka novčane potpore studentima podijelila je u tri kategorije, a oni koji u roku završe studije za zanimanja koja su u Čakovcu i Međimurju deficitarna, dobivene stipendije ne moraju vraćati...

Nikakvi natječaji, dovoljan upis: Na ovom hrvatskom fakultetu SVAKI student prima stipendiju

Objavljeno 02.10.2019.

Na Metalurškom fakultetu u Sisku početak akademske godine svi su jedva dočekali. Naime, uspostavljen je novi preddiplomski sveučilišni studij, a odlučeno je i da se svaki student stipendira s po 700 kuna mjesečno.

Nova stipendija za studente deficitarnih zanimanja!

Objavljeno 12.09.2019.

Grad Novi Vinodolski od ove godine uvodi novu kategoriju stipendija, pa će tako stipendirati učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja. Očekuje se da će natječaj za stipendije biti objavljen u listopadu.

Ono kada nastavnici tjelesnog predaju povijest: Zašto su studenti sve manje zainteresirani da postanu profesori u školi?

Objavljeno 07.02.2019.

Studenti u Rijeci sve manje žele postati nastavnici u školi pa zato ravnatelji tvrde da u školama kronično nedostaje kadar koji bi nove generacije podučavao. Zbog tog problema nerijetko primjerice profesori tjelesnog i povijesti predaju fiziku i sl.

Čeka vas 35 stipendija: Grad u Varaždinskoj županiji raspisao natječaj za dodjelu novčane potpore studentima

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti iz zapadnog dijela Varaždinske županije, odnosno, iz Ivanca, mogu aplicirati za stipendije po različitim kategorijama. Ove akademske godine, dodijelit će se 35 novih stipendija, a kriteriji su: socijalni status, uspjeh u školovanju i deficitarna zanimanja.

Najmanje 400 stipendija čeka studente deficitarnih studija: Provjerite kako do 10 tisuća kuna!

Objavljeno 03.01.2018.

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Stipendije će se dodijeliti u čak nekoliko kategorija, a jedna od njih odnosi se na studente na deficitarnim studijskim programima.

Studiraš li jedno od deficitarnih zanimanja? Ova općina daje stipendije studentima medicine, fizike, matematike...

Objavljeno 22.09.2017.

Općina Hum na Sutli raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja u akademskoj godini 2017./2018., a visina stipendije iznosi 800 kuna mjesečno.

700 kuna stipendije za 20 sretnih studenata – provjerite jeste li među deficitarnim zanimanjima

Objavljeno 11.09.2017.

Grad Pazin objavio je natječaj za dodjelu pet učeničkih i puno više studentskih stipendija u školskoj, odnosno 2017./2018. akademskoj godini. Iznos mjesečne stipendije za studente je 700 kuna, a svoj džep ima mogućnost 'podebljati' čak 20 studenata iz različitih područja.

Ovo su deficitarni studiji koji će vam ove godine donijeti dodatne bodove za smještaj u domu

Objavljeno 03.07.2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se