Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom eSTUDENT

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Objavljeno 12.03.2019.

Svečano otvorenje Smartupa, studentskog edukativnog startup natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Ne želiš 'samo studirati' nego hoćeš steći i praktično iskustvo? Put do izvrsnosti čeka te u udruzi eSTUDENT koja upisuje nove članove

Objavljeno 26.09.2018.

Već petnaestu godinu, studentska udruga eSTUDENT prima nove članove. Prijave traju do 16. listopada, a prijava je moguća online na web stranici Udruge. Udruga okuplja studente različitih interesa i ideja te im pruža priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja i izgrade svoj put izvrsnosti.

Zapalite iskru između vas i poslodavca: počele su prijave za Career Speed Dating

Objavljeno 15.11.2017.

Career Speed Dating je namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta.

Ove su domaće tvrtke prijatelji studenata: Provjerite tko je u svoj Zlatni indeks upisao najbolje ocjene

Objavljeno 23.03.2017.

Svaki student sanja o tome da će stručnu praksu ili prve poslovne korake moći odraditi u renomiranoj kompaniji unutar koje će njegov trud i rad biti zamijećeni i cijenjeni. Svake godine biraju se poduzeća u Hrvatskoj koja vam nude upravo to - praksu, posao ili stipendije osmišljene na studentima prijateljski način.

Career Speed Dating: u samo 8 minuta otkrij ima li 'kemije' između tebe i poslodavca

Objavljeno 29.11.2016.

Događaj koji zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i eSTUDENT okupit će 30 poslodavaca iz hrvatske i inozemstva.

Zakoračite u poslovni svijet uz Starter+ konferenciju

Objavljeno 11.04.2016.

Nakon iznimno uspješnog prvog dijela Starter konferencije, na kojem su brojni studenti, na 4 fakulteta sveučilišta u Zagrebu, imali priliku iz prve ruke saznati sve što ih je ikad zanimalo o ulasku u poslovni svijet, udruga eSTUDENT želi istu priliku dati onima koji su to možda propustili.

Prijavi se na Mozgalo i saznaj temu natjecanja na svečanom otvorenju

Objavljeno 03.03.2016.

Službeno su započele prijave na natjecanje Mozgalo! Svi studenti zainteresirani za rudarenje podataka i izradu Big Data rješenja prijaviti se mogu od 2. ožujka do 13. ožujka putem obrasca na web stranici Mozgala.

Studenti protiv korupcije: 'Bez veze nije bezveze!'

Objavljeno 07.12.2015.

Srijeda 9. prosinac međunarodni je dan borbe protiv korupcije, a udruga eSTUDENT već tradicionalno obilježava taj dan projektom 'Bez veze nije bezveze'.

Prva ovogodišnja predavanja Starter konferencije

Objavljeno 02.12.2014.

8. prosinca na Prirodoslovno matematičkom fakultetu održat će se prvo u nizu predavanja Starter konferencije u organizaciji eSTUDENTa. Konferencija će se do 19. prosinca održavati u prostorijama 7 različitih fakulteta.

Počinje edukativni dio projekta „Bez veze nije bezveze“

Objavljeno 10.03.2014.

"Bez veze nije bezveze", projekt udruge eSTUDENT, otvara vrata edukativnom dijelu projekta kojem je temeljna namjera potaknuti studente na proaktivno ponašanje i diskusiju na temu korupcije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se