Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom faks

'Hvala ti što si spasio moje lijeno dupe': Na čemu trebamo biti zahvalni prijateljima s faksa

Objavljeno 25.11.2016.

Iako će neki reći da se 'pravi' prijatelji stječu u djetinjstvu ili u srednjoj školi, mi koji smo iskusili studentski život znamo da je to laž. Prave prijatelje upoznajemo na faksu, a nerijetko s njima ostanemo u kontaktu čitav život.

'Mijenjam Savu za Šaru': Tko ima prednost pri mijenjanju soba u domu i kako to učiniti?

Objavljeno 22.11.2016.

Neki studenti u domu provedu gotovo cijelo školovanje i nauče živjeti u takvoj zajednici. No, pojedini studenti ne budu potpuno zadovoljni sa sobom koju su dobili ili žele biti cimeri s prijateljem te ju tada žele promijeniti.

Speed faksing: upoznaj fakultete na jedinstven i necenzuriran način

Objavljeno 15.11.2016.

Informativno događanje Speed faksing održat će se u prosincu u Klubu Zona.

Na faksu vrijede nova pravila: Što morate učiniti, a što obavezno izbjegavati u komunikaciji s profesorima

Objavljeno 20.10.2016.

Lagali bismo kad bismo rekli da samo brucošima trebaju upute za ostavljanje dobrog dojma kada su profesori u pitanju. Čini se da ova vještina nedostaje i onima koji imaju više staža na fakultetu. Bez obzira na to jeste li još uvijek 'zeleni' ili ste apsolvent – dojam je važan.

Njihov najuspješniji neuspjeh: Iskustva studenata koji su promijenili fakultet i pronašli sreću

Objavljeno 18.10.2016.

Fakultet uglavnom upisujemo kao vrlo mladi pojedinci, tek ispali iz srednjoškolskih klupa što znači da imamo 18 ili 19 godina. U tim godinama nismo sigurni ni što bismo pojeli za doručak, a samo pravi srećkovići među nama znaju koji bi fakultet upisali.

Probili led i preživjeli: Doznajemo kako su brucošima prošla prva predavanja

Objavljeno 17.10.2016.

Prvi tjedan predavanja, novi profesori, drugi grad, novi prijatelji - za sve studente prelazak iz srednje škole na fakultet obilježen je velikom, naglom promjenom.

Studentska romantika: Slatke poruke koje vam mogu proći samo na faksu

Objavljeno 10.10.2016.

Iako nam tijekom studiranja fakultet preokupira većinu slobodnog vremena i života generalno, uvijek imamo vremena za slanje romantičnih poruka dragoj osobi pred kojom se ne bojimo razotkriti i pokazati da smo totalna 'lignja'.

Tihi, slučajni, dosadni: vrste seksa tipične za studentske dane

Objavljeno 07.10.2016.

Seks je nekada bio tabu tema, a već neko vrijeme čitamo o njemu na svakom koraku. Ne kaže bez razloga popularna krilatica da "seks prodaje". To je zato jer nas beskrajno intrigira, pogotovo u mlađim danima.

Diploma u ruci, a iskustva ni za lijek? Postoje načini da ipak dobiješ posao u struci!

Objavljeno 03.10.2016.

Kada smo prvi puta kročili na fakultet osjećali smo se skroz 'zeleno': samo smo čekali da netko nas i našu grupu nazove totalnim 'gušterima'. No, kada završimo faks i zauvijek napustimo sigurnost fakulteta, osjećamo se još zelenije...pogotovo kad nam potencijalni poslodavac kaže da traži nekoga s tri godine radnog iskustva.

9 razloga zašto su prijatelji s faksa frendovi za cijeli život

Objavljeno 29.09.2016.

Gledajući filmove, čitajući knjige i razgovarajući s ljudima možemo zaključiti da većina smatra kako su prijatelji iz djetinjstva i oni iz srednje zapravo drugovi za cijeli život. Nitko to niti ne osporava, ali što je s onima s fakulteta? Zar nam oni ne mogu biti vječni prijatelji kada predavanja završe?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se