Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom formalno obrazovanje

Formalno obrazovanje sve manje važno: Za jedno od top zanimanja u Hrvatskoj još uvijek ne postoji studij

Objavljeno 14.07.2017.

Online kolegiji ili tečajevi sve češće se pokazuju kao dostojna alternativa formalnom obrazovanju. U slučaju ovog sve popularnijeg zanimanja, to je i jedini način s obzirom da sveučilišni studij još uvijek ne postoji.

Ne donose hrpu love, ali su važne: Diplome s kojima možeš mijenjati svijet

Objavljeno 27.09.2016.

Kada dođe naš osobni dan odluke o tome koji ćemo fakultet upisati, uglavnom krenemo prema onome što nas zanima ili prema onome u čemu se vrti veliki profit. Idealno bi bilo uskladiti jedno s drugim i voditi se vlastitim preferencijama kako bi si osigurali pristojan život, ali to se rijetko kada dogodi.

Učenje kod kuće: zašto je samoobrazovanje sve važnije?

Objavljeno 25.02.2016.

Standardizirani sustavi formalnog obrazovanja često ograničavaju kreativnost i maštu učenika i studenata, kao i želju za učenjem.

Anketa otkrila: osim puno teorije, formalno obrazovanje uči nas snalažljivosti

Objavljeno 20.05.2014.

Formalno obrazovanje je, prema definiciji, oblik obrazovanja koji se provodi u školskim institucijama i propisan je pravnim aktima. Što takav oblik obrazovanja donosi svakom od polaznika, istražio je portal EduCentar u anketi provedenoj na gotovo 300 ispitanika.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se