Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ispiti

Dvostruki standardi varanja: Prepisivanje je neoprostivo samo ako ste na ovim fakultetima

Objavljeno 20.06.2017.

U istraživanju je sudjelovalo 75% žena i 25% muškaraca. Najviše ispitanika (91%) mlađe je od 25 godina, 7% ima između 26 i 35 godina, dok ih 2% ima 36 godina i više.

Za top studije državna matura nije dovoljna: Provjerite kako će izgledati prijemni ispiti na ovim fakultetima

Objavljeno 17.05.2017.

Prošle godine je Središnji prijavni ured Agencije za znanost i visoko obrazovanje iznio podatke o tome koji su fakulteti najpopularniji među maturantima. 2016. studijske programe je u ljetnom upisnom roku prijavilo 40 385, a pravo upisa ostvarilo je 29 590 kandidata.

Sve je u glavi: Ovaj pokret profesorima odaje da varate na testu

Objavljeno 24.04.2017.

Američki znanstvenici došli su do zaključka da jedan pokret u 76% slučajeva odaje studente koji varaju na ispitu. Niste sigurni čak ni ako ispite rješavate online...

KVIZ: Saznaj koju ćeš ocjenu dobiti na sljedećem ispitu

Objavljeno 31.03.2017.

Nitko ne može predvidjeti budućnost, ali s popriličnom sigurnošću možemo predvidjeti uspjeh na ispitu prema nekim radnim i životnim navikama koje prakticirate u predispitnom periodu i periodu tijekom ispitnih rokova. Koja će ocjena sljedeća ukrasiti tvoj indeks?!

Daješ ispite k'o od šale? U ovom zagrebačkom bircu zbog toga dobiješ besplatnu cugu

Objavljeno 07.02.2017.

Ako tražite mjesto koje je skroz 'student friendly' možete odmah prestati jer takav jedan birc postoji. U Pivnici u Zagrebu studenti mogu popiti besplatno piće samo ako su položili ispit, a cuga se ne toči bez predočenje indeksa.

Prijaviti ili odjaviti? Faza pripremanja za ispit kroz koje prolazi svaki student

Objavljeno 13.01.2017.

Studenti suosjećaju s Balaševićem dok pjeva 'Ne volim januar' jer iskreno rečeno, ni studenti ga ne vole. Razlog tome je pripremanje ispita za veljaču koje je već odavno trebalo početi. Ako se još uvijek niste pokrenuli to znači da niste došli ni do faze broj jedan.

Nije prikrila ni svoje podatke: Objavila fotografiju ispita na popularnoj studentskoj grupi i zamolila za pomoć

Objavljeno 23.11.2016.

Biste li i vi objavili fotografiju ispita iz predavaonice i objavili je, sa svim relevantnim podacima o fakultetu na kojem studirate, na Facebooku?

Najteži test u životu: Južna Koreja prizemljila sve avione tijekom prijemnih ispita

Objavljeno 22.11.2016.

Pritisak da dobiju što više bodova na ispitu, tvrde mnogi, doveo je do širenja depresije među učenicima što je doprinijelo crnoj statistici: ova se zemlja, naime, nalazi pri samom vrhu onih s najvišom stopom samoubojstava.

Baš prije upisa: raskrinkano 400 lažnih fakulteta

Objavljeno 28.06.2016.

Zamislite da sanjate o tome da upadnete na neki fakultet, a onda saznate da je – lažnjak?

Drastične mjere: zbog ispitnih rokova u čitavoj zemlji blokirali Facebook i Twitter

Objavljeno 23.06.2016.

Većina primjeraka ispita koji su kolali on-line bili su 'lažni' i navodili su studente na pogrešne odgovore, izjavili su službenici.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se