Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom karijera

A mislili su da neće uspjeti u životu: kako danas žive studenti koji su skupljali trojke

Objavljeno 27.10.2015.

Trojka nije loša ocjena, ali je tako nekako – u sredini! Četvorke i petice pripadaju ambicioznijima, dvojke onima kojima nije stalo, a trojka je taman dovoljno da se provučeš kroz iglene uši, riješiš ispit i upišeš ocjenu koje te nije pretjerano sram.

Ostavila karijeru uspješne novinarke i otišla na Karibe prodavati sladoled

Objavljeno 05.05.2015.

Uspješna 35-godišnja novinarka, koja je diplomirala na Yale-u, odlučila je okrenuti svoj život iz temelja: napustila je dobro plaćen posao i grad u kojem je odrasla da bi živjela na Karibima i radila ono što ju opušta.

Ne nadaj se povišici: zanimanja u kojima plaća najsporije raste

Objavljeno 24.11.2014.

Kad mladi razmišljaju o studiju i diplomi, najčešće se moraju zamisliti nad sljedećim stvarima: što vole raditi, što žele raditi, u kojim se poslovima vide, ali i koji je potencijal svake pojedine profesije ili struke.

Izvrsna prilika studentima da pronađu stručnu praksu i posao – drugi Dan karijera!

Objavljeno 09.04.2014.

Dan karijera sastavni je i obvezni dio nastave za studente američkoga koledža RIT Croatia. Cilj je omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata za izgradnju mreže poslovnih kontakata, održavanje intervjua, pronalazak stručne prakse, sezonskih poslova, pa čak i stalnog zaposlenja.

Gdje su najkorumpiraniji menadžeri? I gdje je Hrvatska na ljestvici?

Objavljeno 14.01.2014.

Korupcija i mito u europskom gospodarstvu očito su uobičajena praksa, pokazala je recentna studija konzultantske tvrtke Ernst & Young. Visokih 39% ispitanika od ukupno obrađenih 3500 pravnih stručnjaka i menadžera tvrde da su svjedočili korupciji u svojim zemljama i to na dnevnoj bazi.

Kako do posla? Dođite na druženje s poslodavcima!

Objavljeno 15.10.2013.

U sklopu 4. regionalnih virtualnih dana karijera i znanja, portal MojPosao 18.10 na Ekonomskom fakultetu Zagrebu organizira druženje tražitelja posla i poslodavaca.

Natječaj za stipendije u Institutu za manadžment

Objavljeno 02.02.2012.

Institut za menadžment iz Zagreba raspisao je natječaj za stipenije. Zajedno sa svojim partnerima, Soundset radijem te portalom Posao.hr dodjeljuju dvije stipendije u cijelosti u iznosu od 16,700 kuna te sedam polovičnih u iznosu od 8,700 kuna.

Postani diplomirani surfer

Objavljeno 19.04.2010.

Surferska znanost i tehnologija. Zvuči kao loš vic? Ne, zvuči kao jedan od smjerova na sveučilištu u Plymouthu. Dasku pod ruku i trk na faks.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se