Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom new york

'Peći ću hambiće i kuhati kavu za školarinu na njujorškoj glazbenoj akademiji'

Objavljeno 06.05.2016.

18-godišnji Stjepko Zebec rođen je i živi u Zagrebu gdje pohađa Privatnu klasičnu gimnaziju. Bas gitaru je počeo svirati s 13 godina, a osim što svira, pjeva u akademskom zboru Ivan Goran Kovačić i piše pjesme kad god za to skupi vremena, voli i glumiti.

New York: kao stvoren za urbane kreativce, sanjare i kozmopolite

Objavljeno 28.01.2016.

New York: grad koji zagolica svačiju maštu na sam spomen njegova imena i grad o kojemu svaki kozmopolit sanja!

'To je Alf!': Profesor smislio super foru da provjeri čitaju li studenti silabuse

Objavljeno 16.09.2015.

Joseph A. Howley, profesor na elitnom Sveučilištu Columbia u New Yorku odlučio je svojim studentima pružiti malo uranjenu varijantu potrage za uskršnjim pisanicama.

Upoznali se na studentskoj razmjeni, a sad se zbog vize opraštaju: priča mladića iz Bosne obišla svijet

Objavljeno 15.04.2015.

Humans of New York je stranica koja svaki dan donosi kratke i zanimljive portrete osoba koje trenutnu tamo žive, rade ili studiraju. Svaka je dirljiva na svoj način, ali priča ovog mladića iz Bosne obišla je svijet i u samo 10ak dana sakupila više od pola milijuna lajkova i gotovo 18 tisuća dijeljenja.

Stiglo proljeće: Studentice u parku pripremaju ispite u toplesu

Objavljeno 12.04.2013.

Studentice iz New Yorka okupljene oko društva 'The Outdoor Co-Ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society' iskoristile su dolazak proljeća i toplijeg vremena te preselile učenje u obližnji park. I ne bi to bilo ništa čudno da ne uče – u toplesu!

What song are you listening to? ZAGREB

Objavljeno 21.06.2011.

Tyler Cullen, student iz New Yorka nedavno je smislio zanimljiv projekt – na ulicama je zaustavljao ljude sa slušalicama u ušima i pitao ih koju pjesmu slušaju...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se